SaraLK

kalve/okse bryst. how to do?

11 indlæg i dette emne

Er der nogle af jer der er ferm til tilberedning af sådan en fætter?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg spørger lige manden når han kommer hjem fra indkøbstur :p

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg spørger lige manden når han kommer hjem fra indkøbstur :p

Overvejer at skære det i småkød og lave noget halløj til kartoffelmos! ;)

men vil gerne have opskrift alligevel :p

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ops glemte helt at vende tilbage, da jeg kom til at bage boller sammen med Ida.

Manden sagde at han ville lade det stå i ovnen i en 4 timer ved 50grader. Til det har en kernetemperatur på 54grader og så lade det trække en halv til en time. Før servering.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ops glemte helt at vende tilbage, da jeg kom til at bage boller sammen med Ida.

Manden sagde at han ville lade det stå i ovnen i en 4 timer ved 50grader. Til det har en kernetemperatur på 54grader og så lade det trække en halv til en time. Før servering.

Kun ved 50 grader???

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ville nok benytte en af disse opskrifter:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=31909&sognavn=Oksebryst

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=18623&sogingrediens=Oksebryst (uden yuca og triguisar, med mindre man lige ved hvad det er ;) )

Ellers ville jeg sprænge den (med salt) og servere den til en oksesuppe :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ville nok benytte en af disse opskrifter:

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=31909&sognavn=Oksebryst

http://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/visopskrift.php?id=18623&sogingrediens=Oksebryst (uden yuca og triguisar, med mindre man lige ved hvad det er ;) )

Ellers ville jeg sprænge den (med salt) og servere den til en oksesuppe :)

Tak, det vil jeg lige lure på ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Kun ved 50 grader???

Ja kun ved 50grader siger han.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja kun ved 50grader siger han.

Den ved jeg ikke helt om jeg er med på..... sys kødet får en meget sær konsistens ved tilberedning ved SÅ lav temp. (Min svigermor gør det af og til)

hvordan kan man i grunden "stege " på 50 grader... og kernetemperaturen skal være 54 grader??? det forstår jeg vist ikke lige.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Den ved jeg ikke helt om jeg er med på..... sys kødet får en meget sær konsistens ved tilberedning ved SÅ lav temp. (Min svigermor gør det af og til)

hvordan kan man i grunden "stege " på 50 grader... og kernetemperaturen skal være 54 grader??? det forstår jeg vist ikke lige.

Det er noget med længden der steger og sådan noget siger han herhjemme.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det er noget med længden der steger og sådan noget siger han herhjemme.

Okay... i min verden kan det jo ikke lade sig gøre :p

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER