Kamillawn

Del jeres madplan

128 indlæg i dette emne

Jeg synes jeg ret ofte ser tarteletter på menuen... Hvad laver I dem med? Den version som jeg elsker og aldrig laver er med høns i asparges, men det tager jo virkelig lang tid... Eller har I et trick?

Vi har lavet den på Kyllingebryst, som har dampet over vandet til sovsen, som også får en kyllingeboullionterning. Men som regel har vi kyllingefond i fryseren fordi vi som regel har en del til overs, når vi laver fx tarteletter af en hel kylling

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Madplan Ala fryseren skal tømmes til afrimning

Mandag: tomatsuppe og salat

Tirsdag: spareribs, pomfritter og majskolber

Onsdag: rodfrugtssuppe

Torsdag: chili con carne med ris og salat

Fredag: lasagne og salat

Lørdag: noget lækkert for at fejre at vi har fået tømt fryseren helt

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Lør: Italiensk kalkun-rullesteg med byg-otto med gulerødder og fennikel og grøn salat

Søn: Rest af karolinebøffer med ovnstegte jordskokker og risengrød til Anna

Man: Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, dampet blomkål, salat med feta og rødbeder

Tir: Boller i karry med ris, blomkålsris og grønne ærter

Ons: Rest fra lørdag

Tors: Okseklump i sovs (fra fryseren) med kartoffel/selleri/pastinakmos

Fredag: Noget fra fryseren - måske spaghetti og kødsovs eller chili i tortillas

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER