Nitzen1987

Hvad vil I krydre en nakkefilet til Pulled Pork med?

8 indlæg i dette emne

Jeg laver en dry rub af: Brun farin, røget paprika, oregano, chiliflager, spidskommen, rosenpaprika, grillkrydderi, salt og peber :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Er det så bare på slum?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Og gør du noget ved nakkefileten inden du smører kryderiblandingen på?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja det er bare på slump, smager på rubben flere gange, den skal smage krydret og lidt stærk :)

Jeg dupper nakkefileten tør og vender den i rub, filmer den og lader den trække i et døgn, også steger jeg den bagefter :) har saltet den nogen gange, men synes ikke det gør nogen væsentlig forskel :) jeg er helt bidt af PP og har lige vundet en PP konkurrence :D

Hvordan skal du lave den?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det smager altså også bare godt :mam Den bliver smidt i ovnen i morgen tidlig så kryderierne får kun lige lov at trække 10 timer, så håber jeg at det er nok, selvom 24 timer vil være bedre :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

10 timer er rigeligt fint, hvis den er blevet lidt tør efrer ovnen kan du med fordel vende lidt bbq og æblecidereddike i det revne kød :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Det blev bare rigtig godt :mam kødet var bare så mørt og lækkert :mam

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER