betina88

er der nogen der har erfaring med en af disse vogne????

2 indlæg i dette emne

Hej... er der nogen af jer herinde der har erfaringer med en af disse vogne??? https://webshop.coop.dk/vare/friends-city-papaply-klapvogn-testet-efter-de-helt-nye-2012-standarder/5700381137511?kategorier=boern%2Fbarne-og-klapvogne%2Fklapvogne eller denne https://webshop.coop.dk/vare/friends-klapvogn-model-ryder-testet-og-a-godkendt/5700380806135?kategorier=boern%2Fbarne-og-klapvogne%2Fklapvogne. :.. vi skal ha en ekstra klapvogn op til et sommerhus i Sverige.. det skal bare være en lille en der skal bruges når vi skal ud og handle og til små gå ture...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har ingen erfaring med præcist disse to klapvogne. Men jeg har ejet 3 paraplyklapvogne gennem tiden.

Umiddelbart ville jeg vælge den dyre model ryder, for der kan man have lidt mere habengut med sig, evt. Frugt og grønt købt nede af vejen på gåturen ved sommerhuset. Og det ser ud som om den er vindtæt og at ryggen kan lægges ned, umiddelbart mere end den anden kan lægges ned.

Min datter har På ferier i Italien sovet sin middagslur i en paraplyklapvogn lignende den. Den gav læ for vinden og var udmærket til en lur med et blødt tæppe i.

Det er også smart at den kan vendes. Det kan city modellen ikke.

En meget væsentlig detalje, man ikke kan se på billedet er komforten ved at skubbe den. Passer håndtaget til både dig og din mand i højden? Og hvis man skal gå raskt til, støder man så fødderne ind i klapvognen, ryster det helt tosset i fingrene på grusvej? De tre ting er især vigtigt at der ikke generer for at en paraplyklapvogn er sjov at have med sig en hel dag igennem :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER