SaraLK

nogen der kan hjælpe med glutenfrit brød??

9 indlæg i dette emne

Ja... det er ikke til mig selv, men derimod min datter ;)

hun er 5 mdr, men jeg kan ikke have min mad i fred længere :P

Så tænker at hun kan få lov til at sidde med noget glutenfrit brød..... hun er ret god til "klumpet mad" - så det må prøves!

har i nogle opskrifter uden gluten og uden kerner???

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvad med bare at erstatte mel med ris mel, majsmel eller hirse? Tror Majsmel egner sig bedst. Og så vil jeg også undlade æg.

Ellers fandt jeg lige hurtigt denne opskrift:

http://www.dk-kogebo...ri.php?id=28272

Tak Maja!

Men der er bare desværre både æg og mælk i den opskrift.... det er nok ikke det bedste når hun ikke er ældre... ;)

Men jeg må lede.... det skal lykkes! for det der kan købes er godt nok dyrt!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Måske du kan finde noget her:

http://www.dk-kogebo...ri-2.php?id2=78

det må jeg lige lure på ;)

Og så skal jeg vist ha fundet ud af hvad pokker, Jyttemel er???

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

det må jeg lige lure på ;)

Og så skal jeg vist ha fundet ud af hvad pokker, Jyttemel er???

Hahah!! Det er jeg da heller aldrig hørt om :D

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Du kan nemt erstatte aeg med hoerfroeskum - kig paa siden maelkeallergi, hvor der ogsaa findes "aegerstatning".

I en opskrift med maelk kan du ogsaa erstatte maelk med rplantedrik som ris- eller noeddemaelk. Noeddemaelk er nemt at lave selv.

Jeg ville bruge glutenfri melsorter og gerne blande dem. F.eks. ris/majs/hirse og saa ville jeg kvaerne nogle solsikkefroe og sesamfroe og komme dem i ogsaa.

Husk bare at det kraever meget laengere roere/aeltetid at bage glutenfrit!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Du kan nemt erstatte aeg med hoerfroeskum - kig paa siden maelkeallergi, hvor der ogsaa findes "aegerstatning".

I en opskrift med maelk kan du ogsaa erstatte maelk med rplantedrik som ris- eller noeddemaelk. Noeddemaelk er nemt at lave selv.

Jeg ville bruge glutenfri melsorter og gerne blande dem. F.eks. ris/majs/hirse og saa ville jeg kvaerne nogle solsikkefroe og sesamfroe og komme dem i ogsaa.

Husk bare at det kraever meget laengere roere/aeltetid at bage glutenfrit!

Jeg må ha tjekket det ud... det er mange nye ting ;)

og tak for tip omkring æltning! det vidste jeg ikke ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hahah!! Det er jeg da heller aldrig hørt om :D

Jeg har fundet ud af det ;) det er forskellige glutenfrie melsorter der er blandet ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER