shirley

Tricks til husblas

4 indlæg i dette emne

Når jeg bager og skal bruge husblas i en kold creme så bøvler jeg altid med det og jeg kan næsten aldrig undgå klumper... Er der nogle tricks til husblas i kold creme??

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

I mange opskrifter synes jeg der står, at husblasen skal køle lidt af inden den blandes i. Men jeg får klumper hvis jeg lader den køle lidt, så jeg blander den i med det samme.

Ved ikke om det er der problemet kan være? :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tag de andre ingredienser ud af køleskabe lidt før de skal blandes med husblassen - så det ikke er iskold fløde, youghurt eller hvad der lige skal i.

Køl husblassen lidt af inden den blandes op med det kolde . Hvis jeg foreksempel skal lave limemousse så plejer jeg at komme youghurt - blandingen op i husblassen af mange omgange (altså et par spiseske af gange af det kolde i den lune husblas), så bliver den langsom kold og får ikke det kuldechok som gør at den trevler/klumper.

Det tog også mig tid at lære, men på overstående måde er det aldrig slået fejl. Bare masser af tålmodighed.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvad sker der lige for total modstridende råd. :P

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER