JaWeLa

Vækstskanning

5 indlæg i dette emne

Begynder at tro, at der er en sonograf, der har dårlig babykarma <_<

Det var nemlig også hende, der skannede ved NF, der gav os en risikovurdering 1:37, men en biopsi, 2 hjerteskanninger, og en gennemskanning senere, er der stadig ikke fundet en forklaring på den fortykkede NF, og konklusionen er, at vi venter et sundt og raskt barn.

Vækstskanningerne er aftalt, fordi vores 1., der nu er en sund og rask 10 årig, var small-for-date, da han blev født i 37.uge.

Der har ikke været noget at bemærke til alle de foregående skanninger, men da jeg blev skannet i fredags (uge 28+0), var resultatet desværre noget blandet.

Kolbøtteentusiasten vurderes at veje 992 g, hvilket åbenbart er 21% mindre end gennemsnittet, så der skulle måles flow på navlestreng og i hjernen. De var heldigvis fine. Da hun ved selv"syn" kunne konstatere, at aktivitetsniveauet ikke fejler noget, begge hjerteskanninger var fine, og vores 1. også var lille, blev konklusionen heldigvis, at man jo godt kan være lille, og stadig have det godt.

Desværre eller heldigvis, hvordan man nu ser på det, så betyder det, at skanningsintervallerne nu bliver ændret fra hver 4. uge til hver 2., indtil videre. Så håber vi bare, at kolbøtteentusiasten bliver ved med at følge sin egen kurve, som er det yderste af normalen.

Var ikke lige den besked, vi havde håbet på, og så endda på min fødselsdag!!! :hurra

Skulle bare lige have lidt luft, tak fordi I lagde "ører" til ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Tillykke med dagen :) det er nu rart at su skal scannes hver 2 uge, så du ikke skal gå og tænke over væksten 4 uger ad gangen. Hvor lille var jeres første barn ved fødslen? Du må fokusere på at alt ser fint ud! Og at vægten kan der rodes bod på når den kommer ud :) krydser fingre for nogle gode Scanninger de kommende uger.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Tak :)

Prøver også at se det fra den positive side, men synes ikke, det var et superfantastisk forløb, vi havde sidst (en medvirkende årsag til, at der er 10 år i mellem). Marcus var 2300 g og 45 cm - lille og fin.

Han havde bare ikke kræfter til at sutte, og i tilgift har han forhøjet gane kombineret med overbid (ligger til familien), så han kunne slet ikke danne det vakuum, der er nødvendigt, uanset om de bliver ammet eller får flaske.

Det var et langt forløb, hvor egen læge måtte tage over, da hospitalet fejlede.

Det hele blev dog opvejet af, at han altid var glad og smilende, ganske enkelt super-nem, senere blev vi noget mere udfordret, men på den sjove måde, fordi han altid har haft en god forståelse for humor...Nu er han bare tween ;)

Buttomline - vi tager glad og gerne en tur til, hvis det ender med at blive lige så sjovt ;)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sikke en omgang ved begge graviditeter!! Må være træls, når man helst bare gerne vil nyde!

Men mon ikke bare din lille baby kører sit eget løb ;) Krydser fingre for din lille bebs!!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

giver dig et stort kram :kram :kram :kram :kram :kram

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER