Ezri

Nu hører jeg til her

29 indlæg i dette emne

:kram :kram :kram Ved ikke hvad jeg skal sige :kram :kram :kram

Kram er også nok bearhug.gif

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Hej. Må liige fortælle dig at vi var i præcis samme situation som jer. Dårlig sædkvalitet og højt BMI. Det er slet ikke sjovt og jeg havde det også som dig, at vi havde fejlet som dyr. Jeg havde rigtig god brug af lfub.dk, der er hjemmesiden for landsforeningen for ufrivilligt barnløse, og hvor der er rigtig mange i samme situation.

Vi var så utroligt heldige at blive gravide i første forsøg, lillebror er siden kommet til ved fryseæg og nu er jeg sgu blevet gravid for 3. gang fuldstændig naturligt og slet ikke planlagt.

Så hold hovedet koldt og forholdet varmt, der skal nok komme en lækkerhaps eller fler til jer :loveshower

Masser af kram og gode tanker

Tak for dit svar. Jeg bliver så glad når jeg læser succeshistorier loveshower.gifFor det betyder at der er håb for os også. Vi må bare have lidt tålmodighed og kæmpe...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ude på forsiden så jeg din overskrift. Hvor er det bare ikke en rar besked. Men I har ikke fejlet som mennesker, det må du endelig ikke tro. I er mennesker fyldt med kærlighed til et barn, det er så tydeligt at se imellem de linjer du skriver. Så en fejl er I ikke. Et eller andet sted i denne forunderlige verden sidder der et lille drømme spir der KUN er jeres. Og jeg håber sådan for jer, at med hjælpen som I måtte få, bringer jer det drømme spir og du ingen længe kan stå med de positive tegn på en :gravid

Ang. vægttab, så skal det nok gå. Lov mig at du ikke udelukkende går med det selv. Hvis det skal lykkes må du have støtte, så brug BK. Brug din mand, brug din familie og venner. Og vælg dem fra der ikke kan acceptere det.

For det sidste du har brug for er presset på at tabe dig konstant. Du har ikke brug for at få tudet ørene fulde hele tiden, for så går man ned med stress og i væreste fald bliver man mere deprimeret end man i forvejen måske er. Og det dur ikke :( .

Så længe du har støtten, og fornuften med dig så skal du nok tabe dig også, så vejen mod babyspir forhåbentlig ikke er så lang en vej før det sker. Lad det ikke kun gå op i vægttab, lav noget DU kan lide og lad det være en afledning for dig i svære tider. Mal, være kreativ, tage skønne billeder. Hvad der falder dig ind.

Lav noget der gør dig glad og lad dit hjerte og fornuft lede dig. Så skal det nok gå alt sammen :bd og en masse :kram :kram :kram I din/jeres retning.

Tro på dig selv/jer så skal det nok lykkes. Det er jeg sikker på.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

:kram

kender følelsen vi har selv været igennem ICSI, syntes ikke det var slemt, når man har i tankerne hvad der er i vente :7himmel hvis al er fint lykkes det i 1. forsøg.

det værste var helt sikkert at få beskeden om at det nok var lidt mere besværligt end som så (lukket ægleder og nedsat sædkvalitet)

:goodluck

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER