Guest

et hurtigt mad spørgsmål

3 indlæg i dette emne

Den dej man bruger til pirogger, er det en tærtedej? Eller kan man måske bruge en tærtedej til det?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg googlede lige og fandt denne opskrift:

2½ dl. lunkent vand

25 g. gær

½ dl. olie

1 sammenpisket æg

1 tsk. salt

ca. 500 g. hvedemel

Den svarer meget godt til en opskrift på börek,jeg har fået af en tyrkisk kollega, så den lyder fornuftig i mine ører. Tærtedej tror jeg bliver for porøs.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER