Vintagemor

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Vintagemor

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 01/01/2013

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    19-02-2015
  • Lokation
    Danmark
  1. Mja, men det var heller ikke lige meningen med en 3'er;) Tænker det bliver en voldsomt forkælet lille efternøler - spoleret af store søskende :) Uh, du er sej - tre børn så små, det er noget af en mundfuld, men garanteret også rigtig fedt at de kan få meget glæde af hinanden :)
  2. Tak :) Det håber jeg også, mon ikke det går - der er selvfølgelig aldrig garantier men lægerne har sagt god for det, så nu er der ikke andet at gøre end at håbe på det bedste :) Uanset hvad, så glæder jeg mig til endnu en graviditet - det er altså stort med sådan et lille liv :)
  3. Åh det er svært det der med hvornår, til hvem og hvordan. Her er det ikke fortalt til andre endnu - minus et par venner:) Jeg vil rigtig gerne vente lidt endnu, før end det kommer ud - gerne til efter uge 12, men tvivler på jeg kan skjule det så længe - det går virkelig stærkt med det der mave den her gang :oops Det kan ind imellem være rigtig svært med den lidt ældre generation - de ser ofte på tingende på en ganske anden måde end vi eks. gør, og det tror jeg egentlig bare man må acceptere og så i øvrigt handle ud fra det. Så personligt ville jeg nok vælge at vente lidt med at fortælle det til farmoren :)
  4. Har termin den 19/02-2015 - sådan ca, indtil videre :) Symptomer: Jeg skal tisse konstant og absolut hele tiden, mine bryster spænder voldsomt, og så er jeg generelt bare sulten 24/7! Lægeundersøgelse: Har fået lavet vandrejournal, taget blodprøver, blodtryk etc. og alt ser super duper fint ud - så det er fantastisk :)
  5. Hej med jer, jeg er ganske ny her på siden, men ser frem til at følge med herinde:) Jeg har indtil videre termin den 19 februar 2015, men iflg. den første lægeundersøgelse forventes det jeg bliver rykket til et par uger eller tre tidligere, men nu får vi se til scanningen:) Det er mit tredje barn, har i forvejen to store børn på 12 og 14 år :) Jeg er, desværre, i højrisikogruppe for komplikationer da begge mine børn er født alt for tidligt. Derudover er jeg blevet kronisk lungesyg, siden mine sidste graviditeter, så det er lidt med hjertet oppe i halsen at vi har besluttet at fuldføre denne graviditet. Jeg ved allerede nu at jeg skal have et kejsersnit da jeg ikke kan/må føde selv - desværre!