MarieVB

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    32
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MarieVB

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    31-01-2015
  1. Vil bare sige, at lactocare kan være vanedannende for tarmene, og af mange læger faktisk ikke anbefales. Vi havde/har de samme problemer og prøvede faktisk først mes lactocare der overhovedet ikke hjælp. Så anbefalede vores læge, at vi skulle bruge Movicol (halv brev morgen+aften) og vupti systemet virkede igen. Kan godt være, at et halvt brev ikke er nok, det må man bare prøve sig frem med :)
  2. Kan jo være du gør det i forvejen, men har du overvejet af tage jernpiller? Jeg var knaldtræt selvom jeg fik okay med søvn, men kunne mærke en forskel lige så snart jeg begyndte på pillerne igen.
  3. Dryp/sprøjt lidt modermælk op i næsen. Den bedste kur.. Og hæv den ene ende af sengen med et par bøger :)
  4. Det var jeg også i en laaaang periode. Lige ind til jeg begyndte at tage jerntilskud igen, og nu er jeg så meget friskere :)
  5. Vær opmærksom på feber, især i løbet af natten. Her ramte vi 39,9, og måtte ud midt om natten for at købe børnepanodil. Panodilen hjalp lidt på, at den lille prut fil sovet en smule. Så et godt råd, køb allerede nu børnepanodil (men konsulter selvfølgelig altid først med en læge, de de små jo stadig har en lille vægt - vi ringede 1813). Ellers bare sørg for, at hun ved i er der. Med hendes gråd vil hun bare fortælle, at hun ikke har det særlig sjovt. Og så fat mod, det kan blive en hård nat, men bare tænk på, at det snart er ovre :)
  6. Neutral..
  7. Her putter vi sulfo på med det samme som bliver gnubbet godt ind. Så gnubber vi videre under koldt vandt (du ved stoffet mod hinanden), og så er det sjældent det ikke forsvinder fuldstændigt :)
  8. Vi er ikke gift..
  9. Puha den tanke har jeg selv ugentlig! Lige så snart vi nærmer os sen eftermiddag/aften, så bliver han utilfreds, fordi der bare ikke er nok. Så nu bliver han selvfølgelig tilbudt bryst først, men når utilfredsheden melder sig, får han en flaske. Her spiser han i hvert fald 165 ml hver gang, stort set hver dag. Er sjældent det viser sig, at det ikke er pga sult. Har simpelthen haft så mange tudeture over en skrigende baby der ligger og slår og river, så nu har vi konsekvent kogt vand klar i køleskabet. Det har hjulpet på situationen, men synes virkelig stadig det er hårdt!! Hvis økonomien er der til det, synes jeg ikke, at det skal spille en rolle ift om i går over til flaske. Manden ved ikke, hvordan det er, det er jo ikke ham der kæmper med det hele tiden (selvfølgelig kan han se på det, hvilket sikkert også kan være frustrerende ikke at kunne gøre noget, men stadigvæk...). Selvfølgelig er det dyrere med erstatning, men synes nu også det vægter højt med et glad barn og mor :)
  10. Vi ligger ham på ryggen og holder benene oppe lige som når han bliver skiftet, og så bare ind med termometeret mens vi holder benene. Termometeret bliver vi også ved med at holde på da det ellers glider ud.
  11. Husk at opskrivningsperioden varierer alt efter hvor man bor. I Københavns kommune er det fx inden de bliver fire måneder...
  12. Jeg er selv begyndt at lave noget cardio og let styrketræning i træningscenteret. Går masser af barnevognsture, men har simpelthen både mentalt og fysisk brug for at bruge min krop på en anden måde. Men generelt er der indtil videre (10 uger) bare ved amning og normal sund kost, røget noget af igen. Husk at man generelt ikke skal gå på 'slankekure' mens man ammer, da det virkelig påvirker mælkeproduktionen. Hos mig påvirke det produktionen når jeg har været nede og træne, også selv om jeg ammer lige før træningen (anbefales af de klog hoveder). Så for at være på den sikre side er jeg nubegyndt at pumpe ud til de dage, hvor jeg træner, så der ikke er mangel på de våde varer og far kan give mælk hvis bassen bliver sulten mens jeg træner :) Ps husk hvis du begynder at træne at drikke tonsvis af vand, det hjælper på at holde produktionen bedre oppe :)
  13. Sut

    Har i prøvet med forskellige slags sutter? Vi var igennem tre forskellige slags før vi fandt en han vil tage :)
  14. Puha ja, det lyder hårdt. Har selv været igennem noget der minder om det du beskriver, og det bar bestemt ikke sjovt! Har du prøvet at skrive tiderne ned? Det lyder lidt banalt, men man har tit en tendens til at huske de hårde tider, og lidt glemme at der er nogle gode ind imellem. Hjalp i hvert fald mig, til at komme igennem det. Plus det også kan være med til at give Sundhedsplejersken et bedre billede af situationen, og dig selv til at se hvor meget søvn han reelt får. Derudover skal du virkelig vide det ikke er en fiasko i amningen at give flaske. Sådan havde jeg det selv i starten, men nu kommer den altså i brug i ny og næ, når brysterne ikke kan tilfredsstille (også selvom der er mælk). Nogen gange er han bare så overtræt og hidsig at han slet ikke kan finde ud af at sutte, og der er det bare nemmere med flasken. Du vil jo også kunne få et overblik over om han sulten eller ej, da du bedre kan holde øje med mængden (mme giver også en anden mæthed, der måske kan Hove lidt ro, gør det i hvert fald her). Hvis du ikke er til mme, kan du evt pumpe ud og give i flasken. Håber det snart bliver bedre :)