BabyBlue

Medlemmer
 • Content count

  1,605
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BabyBlue

 1. .

  Desværre ikke
 2. .

  .
 3. .

  Desværre, det er kun til at skjule det stykke der udvider sig. Ikke ammevenlig
 4. .

  Det mener jeg, det er i hvert fald et stykke der kan løftes op. Kan lige kigge på den når jeg kommer hjem.
 5. Ahrrrrrrr, barnet sked i badet igen, og igen hvor far ikke var hjemme til at hjælpe til! Jeg er så træt af hans rådne arbejde lige nu ...
 6. Min J er 11 måneder gammel, og vi synes der er ret pæn forskel på hans søvn i dagplejen og hjemme. Nu vil jeg høre, om I andre har lignende erfaringer. Indtil for meget nyligt sov J ret fast til kl 5-6 om morgenen, morgenlur fra ca 8.30-10, eftermiddagslur fra ca 13-14/14.30 og så lagt til nat mellem 18.30-19.00, hvor han sov ret hurtigt. I dagplejen er han åbenbart mega træt, og hun lægger ham nogle gange allerede 7.15/7.30, og derfor bliver hans eftermiddagslur også allerede fra kl 12. De værste dage vågner han i dagplejen fra lur nr 2 allerede kl 13, og så er det en lang dag til kl 18.30 Men i går morges sov han pludselig længe til lidt over 7 Kunne først lægges til lur kl 10 og sov til kl 12. Og vi kunne bare ikke få ham til at sove igen om eftermiddagen! I dag sov han til 6.30, vi prøvede at lægge ham kl 9.30 hvor han virkede træt, men måtte tage ham op 15 minutter senere, totalt fuld af energi Det lader lidt til at han gearer op til at sove en lur midt på dagen igen. Men! Det er jo bare helt modsat af hans hverdag i dagplejen, hvor vores dp siger, at han knap kan hænge sammen af træthed kl 7-8. Så, mit bottom line spørgsmål er, oplever I andre også, at der er forskellig rytme i institution og hjemme? Især dem af jer med børn, der vakler lidt mellem en og to lure om dagen? Jeg synes det er mega svært at vurdere, om han er klar til en lur! Kan den periode godt vare længe?
 7. Hvor sjovt med så stor forskel. Her er det omvendt, han sover tidligere og oftere i dp, hvor han sover ude, og senere og mindre herhjemme, hvor han sover inde i sengen, dog for åbent vindue. De er bare ikke til at blive klog på, de små
 8. Det er netop den vinkel på det, som jeg ikke bryder mig om. Ikke at jeg personligt har oplevet det - men som jeg skrev, så sker det altså rundt omkring.
 9. J går i dagpleje. Nu hvor jeg er startet på arbejde har jeg sagt til DP, at jeg ca henter kl. 16 hver dag, og at min mand nogle gange kan hente lidt tidligere. Jeg har meddelt, at hvis vi henter inden kl. 15 sender jeg en SMS - men hun har ikke selv bedt mig om at gøre det. Hvis andre henter ham skal vi give besked, og nogle gange har jeg eller farmor mulighed for at hente allerede kl. 12, og der giver jeg også altid besked om morgenen, så hun ikke lægger ham til eftermiddagslur kvart i 12 og vi står og skal hente ham ti minutter efter. Jeg ville nok studse lidt hvis hun spurgte mig, hvornår vi hentede, hvis ikke der var en konkret årsag til det. Der er åbent til 16.45, og jeg synes faktisk ikke, at en "virksomhed" skal blande sig i, om man udnytter åbningstiden eller ej - heller ikke selvom, det er børn, der er handelsvaren. (Jeg har hørt ad bagveje, at der i andre DP-grupper og institutioner bliver "talt om" de stakkels børn, der altid bliver hentet i sidste øjeblik, og det synes jeg bare er så ærgerligt ... især fordi jeg er "en af dem" der har fuldtidsjob med en times transport hver vej, og det samme har min mand. Hvad skal vi lige gøre ved det - trylle? Hvis der blev spurgt ind med sådan en undertone af kritik, ville jeg gå til en leder og klage.)
 10. Jeg har lige sat min überlækre ringslynge til salg, hvis nogen har interesse. Den er så blød og lækker og perfekt til nyfødte og mindre babyer, og nybegyndere ud i ringslynger. https://www.facebook.com/groups/478481802196019/permalink/1399424446768412/?sale_post_id=1399424446768412
 11. Jeg havde en strækvikle fra Tricot Slen Babylonia, og den var jeg så glad for. Den fås i mange farver!
 12. Åhr, stakkels Herman! Og jer. Rigtig god bedring, og håber det er noget der hurtigt kan behandles.
 13. J havde lige et par sekunder i morges, hvor han lød som om han blev kvalt og ikke kunne trække vejret - og så hostede/kastede han en ordentlig gang slim/snot op. Lille mus (Men jeg har aldrig set min mand komme så hurtigt ud af sengen ... )
 14. Sover han så nogenlunde samme længde nu, altså hver dag? Eller varierer det?
 15. I dag sov J så 1,5 time til middagslur og det var altså lige for lidt ... Han blev træt og pjevset kl 17 og vi skulle virkelig holde den gående til 18.30 hvor han kom i seng og sov efter 3 minutter Jeg ville ønske han kunne sove et par timer, eller fire! Når han tager to lure plejer den ene at være på 1,5 time, så det burde jo helst ikke gå den anden vej. Men han kunne virkelig ikke lægges før 11.30, sprang bare rundt i sengen. Og vi har meget dårlige erfaringer med at lægge ham fra kl 16 og frem. Nå, men jeg er sikker på, at dp i morgen lægger ham om morgenen! Åbenbart gør den ekstra halve time om morgenen, at han kan være vågen meget længere
 16. Min sidste dag på barsel ... Det har absolut ikke altid været nemt eller sjovt, og jeg glæder mig til at arbejde igen og være noget udover mor Men puha, det er mange timer om dagen jeg skal være væk fra min lille dreng.
 17. Jeg har ikke prøvet ergobaby, og tænker umiddelbart at den ikke er helt så behagelig som en strækvikle - for dig, altså. For baby skulle den være fin Ja, J sov kun lur på mig de første fire måneder. Så gad han pludselig ikke det, og nærmest fra den ene dag til den anden lærte han at sove i egen seng, i starten med mig liggende ved siden af. Han var 18 dage gammel før jeg fik lært strækviklen at kende, og i den tid fik jeg vitterligt hverken vand eller mad eller gik på toilettet når han sov, og dengang kunne ungen jo godt sove fire timer i træk.
 18. Strækvikle Reddede mig fra at blive sindssyg de første fire måneder
 19. J er forhåbentlig ved at være rask, men nu er jeg syg, skal starte på arbejde om to dage og er alene med J hele ugen - dvs skal både aflevere og hente hos dp, i regn og blæst, på cykel. Og så lige på arbejde efter 14 måneders orlov?! Just shoot me now
 20. Jeg ved simpelthen ikke hvordan det skal hænge sammen for os. Min arbejdsplads er moderat forstående over for syge børn, men alle er pressede og man får ingen venner ved at være væk, så kolleger skal dække ind. Min mands arbejdsplads er ikke særlig forstående, og jeg frygter, at hans arbejde aldrig tillader børns sygedage. Jeg synes virkelig, at det burde være lovligt at være fraværende for at passe sit syge barn. Hvad skal man gøre?! Vores forældre er på arbejdsmarkedet de næste ti år, og alle mine venner og øvrige familie arbejder eller bor langt væk. Det virker måske unfair over for kolleger, der ikke har børn, men helt ærligt, jeg vil hellere arbejde i otte timer end passe et sygt og krævende barn i otte timer.
 21. J er syg med feber, snot og hoste, han og jeg har ikke sovet i to nætter, min mand skal arbejde ude de næste fire dage og jeg starter på arbejde igen, og kan slet ikke overskue hvis jeg er nødt til at starte med barn syg ... Og uanset hvad er jeg alene om alt praktisk med en syg basse. Lort med lort på!
 22. Banan og Nutella! Lemon curd Dulce de Leche Udover dem der er nævnt
 23. Jeg starter godt nok først på arbejde i næste uge, men jeg ved simpelthen ikke hvad jeg gør når J uvægerligt bliver syg ... Vores forældre arbejder selv fuldtid og bor langt væk. Jeg ved faktisk ikke, hvordan nogen får det til at hænge sammen. De må have arbejdspladser, der er mere fleksible end min!