Lintz

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    27
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Lintz


  1. Vi har allerede været godt i gang med indkøb :) vi har barnevogn med alt tilbehør, klapvogn, voksi pose, 2 dyner og puder, puslepude og en hel masse tøj :)

    Vi ved allerede nu, at vi skal have en dreng og vi var så heldige, st min veninde fik en søn for et år siden og de er 100% sikre på, at de ikke skal have flere så de solgte 2 sække tøj og klapvogn meget billigt til os. Barnevognen blev købt i uge 14, da den var på tilbud og vi sparede 5000kr og voksi posen fik vi forhandlet 500kr ned, da vi købte barnevognen.


  2. M2be, skal nok skrive når det er overstået :) og det må du endelig også :)

    vi vil fortælle det, som vi ser dem og så skal vi fortælle det til mine forældre d. 18. Da min mor har fødselsdag denne dag - så det skal være hendes fødselsdagsgave.


  3. M2be, det var så lidt :) jeg har godt nok været plaget af kvalme og træthed, så ser frem til at det forhåbentlig går i sig selv :) men ellers klager jeg ikke og så venter vi spændt på nf om en uge :) håber også din graviditet går godt :)


  4. Vi har fået tryghedsscanning for at sikre, at hjertet slog :) og så valgte vi lige en mere, fordi vi ikke kunne lade være.

    Vi valgte den første, da vi har haft en sa og jeg ville derfor vide om hjertet slog, ellers kan man jo lige så godt afslutte graviditeten istedet for at finde ud af de ved nf.


  5. Puha :( min lille livlige hvalp på 8 mdr. Hoppede op i sengen i morgen og landede lige oven i baby :( har godt nok været nervøs for, om der ville ske noget. Men har hverken haft smerter eller blod - så vi satser på, at baby ligger godt inde i maven.

    Angående kvalmen, så har jeg heldigvis kunne holde det skjult, da jeg har et arbejde, hvor jeg har meget fri, da det er en døgninstitution med sovevagter.


  6. Min kvalme er heldigvis ikke så slem mere og jeg er nu begyndt at have lyst til andet end kun hvid brød :) lige nu har madlysten kastet sig over frisk frugt :)

    Jeg har en bagoverbøjet livmoder, hvilket gør, at jeg bliver meget oppustet om aften, så der kan man så småt godt begynde at ane en babybule :)


  7. Så har vi været til endnu en tidlig scanning :) der var bare sket vildt meget på 2 uger og vores lille klump gav lidt spjæt fra sig og man kunne tydeligt se, hvor arme og ben kommer til at være. Hun bekræftede også terminsdatoen til d. 23. December - så vi glæder os til et julemirakel <3


  8. MIT RIGTIGE NAVN:

    ALDER: 24

    TERMIN: 23.12.14

    SÅ LANGT ER JEG LIGE NU: 4+5

    FØDESTED: Skejby

    SCANNINGER: tidlig scanning bestilt når vi er 7+1

    JM KONSULTATIONER:

    VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER:

    MULIGE NAVNE: storm eller ziva

    TAGET PÅ I KILO: 0 kg

    GENER: træt, ømme bryster og niv/murren i maven

    SÅDAN VIL JEG FØDE: naturligt

    PROFESSION: pædagog

    HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: min kæreste