Lintz

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    27
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Lintz

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    23-12-2014
  1. Jeg bor også i Århus, nærmere bestemt Brabrand :)
  2. Vi har allerede været godt i gang med indkøb :) vi har barnevogn med alt tilbehør, klapvogn, voksi pose, 2 dyner og puder, puslepude og en hel masse tøj :) Vi ved allerede nu, at vi skal have en dreng og vi var så heldige, st min veninde fik en søn for et år siden og de er 100% sikre på, at de ikke skal have flere så de solgte 2 sække tøj og klapvogn meget billigt til os. Barnevognen blev købt i uge 14, da den var på tilbud og vi sparede 5000kr og voksi posen fik vi forhandlet 500kr ned, da vi købte barnevognen.
  3. Så har jeg endelig fået det her til at virke igen, så jeg kan svare her inde :) vi var til kønsskanning d. 23. Juni og vi venter os en lille dreng :)
  4. Dejligt at hører m2be og tillykke :) jeg skal også til md skanning d. 5/8 - det bliver spændende :)
  5. Held og lykke med i dag m2be :)
  6. Ja, det er dejligt at få af vide, at alt så fint ud :) derudover blev vi skannet i ca. 45 min. Da der var en studerende med, som også skulle prøve ☺️ Vi klager bestemt ikke, Hehe :)
  7. Så er vores nf også veloverstået og terminen blev rykket til d. 21. December. Vi havde en studerende med, så vi blev skannet i næsten 45 min
  8. Efter nf er vores termin rykket til d. 21. December
  9. Så er vores nf veloverstået og alt var som det skulle være - terminen er rykket til d. 21. December :)
  10. Jeg nikker genkendende til bumserne :( efter mit p-pille stop for 2 1/2 år siden har jeg haft bumser på ryggen ( irriterende, men til at leve med da det kan dækkes) men efter jeg er blevet gravid er mit hovede gået amok og ligner til tider noget der er løgn
  11. M2be, skal nok skrive når det er overstået :) og det må du endelig også :) vi vil fortælle det, som vi ser dem og så skal vi fortælle det til mine forældre d. 18. Da min mor har fødselsdag denne dag - så det skal være hendes fødselsdagsgave.
  12. M2be, vi skal til nf på tirsdag :) vi kan næsten ikke vente. Vi har ikke sagt det til nogen endnu, så vi flader os til at kunne fortælle den store nyhed :) Hvornår skal du til nf?
  13. M2be, det var så lidt :) jeg har godt nok været plaget af kvalme og træthed, så ser frem til at det forhåbentlig går i sig selv :) men ellers klager jeg ikke og så venter vi spændt på nf om en uge :) håber også din graviditet går godt :)
  14. Vi har fået tryghedsscanning for at sikre, at hjertet slog :) og så valgte vi lige en mere, fordi vi ikke kunne lade være. Vi valgte den første, da vi har haft en sa og jeg ville derfor vide om hjertet slog, ellers kan man jo lige så godt afslutte graviditeten istedet for at finde ud af de ved nf.
  15. Ja, de ligger heldigvis godt beskyttet :) men man tænker lige en ekstra gang om det nu gør mere ondt end normalt. Nu skal det siges, at så lille er han ikke ( men han er min lille hvalp) han vejer trods alt 20 kg :)