blomst14

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About blomst14

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hej. Jeg testede positiv i lørdags på en clearblue digital test. Er overlykkelig. Her de efterfølgende dage har jeg prøvet med de der strimmeltest fra nettet, og deer stadig meget svage .. Men nu syntes jeg de bliver endnu mere svage og utydelige! Og panikken derfor lidt! Er enten 4+0 eller 4+1 tror jeg!
  2. Udtabil cyklus ... Jeg har skrevet herinde lidt tidligere, da jeg ikke kunne tyde hvorfor jeg pludselig havde positive æl test på cd 22 (normal cyklus 28-29 dage) jeg er i dag på cd 28 Der var mange af jer søde piger der skrev at de VAR positive og min cyklus derfor må have skubbet sig med en uge og derfor nu er 35 dage i stedet for de 28-29 dage Nu kommer mit (dumme) spørgsmål så... Hvornår kan jeg så forventet (ikke) at få min mens? Skal jeg bare regne 14 dage frem fra de jeg stod min positiv æl tests?
  3. Tog en test nu her igen og den ser altså også positiv ud. Er det muligt?
  4. Nej har ikke prøver g test ... Fik jo min mens sidste gang så burde kun være 3+0 ?? Hvis der er nogen former for hoved og hale i det her .. Hm
  5. Denne til morgen
  6. Denne til morgen? Er lidt forvirret
  7. Nej det har du ret i, jeg tog lige en til nu, og den er 100% positiv også??
  8. Jeg tog en lidt for sjov ? :) Følte stadig lidt milde mens smerter. Men hvis jeg først har æl nu, så kan jeg vel ikk have en cyklus på 28-39 dage?
  9. Kort fortalt. Ppille stop januar, første mens marts. Cyklus på 28-29 dage. Sidste mens 22 april. Jeg tog netop en æl test. Troede jeg havde æl på cd 15 pga milde mens smerte men tog netop denne test? Hjælp. Burde få min mens omkring den 20-21 maj? Så forstår ikke lige helt hvad det her betyder?
  10. Jeg er gået 1 eller 2 dage over tid, og får simpelthen kun negative tests! Forstår simpelthen ikke min krop! Er ret sikker på at jeg havde æl enten 1 eller 2 april udfra æl test .. Så jeg er altså lidt forvirret .. Min sidste cyklus var meget kort på 23 dage .. Hvis denne her så er længere burde min æl vel også have været senere? Perioden fra æl til mens. Er vel den samme? Det der kan varier er tiden fra mens. Til æl ikk? Eller?
  11. Tusind tak for svar :) Jeg er lidt forvirret :D .. Men burde få mens omkring 15-16 april tror jeg. Så det bare at vente og se :)
  12. Hej Efter ppiller stop har min cyklus drillet. Jeg fik min mens. Første gang 24 marts. Jeg tog æl test og far haft æl omkring 1-2 april allerede. Sys det er meget hurtigt efter min mens? Hvilket så vil sige jeg allerede skal have min mens om ja lidt over en uge igen.. Syntes det hele går vildt hurtigt og det jo ikke særlig længe siden jeg har haft min mens .. Hm.. Har prøvet at læse omd et og prøvet nogle ægløsningsberegner men sys ikke lige jeg kan finde hoved og hale i det :) HVIS jeg nu var blevet gravid ville jeg så være ... 2+5 2+6 ? Deromkring? Vi sexede den 30 marts og 3 april og i følge æl beregner skulle det være godt nok :) Håber i vil give svar :) Babytanker herfra :)
  13. Hej. Jeg har lige et spørgsmål til jer erfarne. Jeg havde æl igår (tror jeg) eller forgårs og vi har haft sex søndag aften og i dag i eftermiddagen. Tænker desværre jeg er enten for tidligt eller for sent på den :( Hvad siger i? Har i nogle gode og heldige oplevelser :)
  14. Hehe :) nej det er da så sandt som det er sagt somummy :) Jeg må væbne mig med tålmodighed de næste par dage :) men tusind tak for svar!
  15. Tak for svar (: - der er ikke kommet mere blod ... kun brunt udflåd ... det ligner der er ganske lidt blod på papiret når jeg tørre mig .. men det er også det. Det er måske bare opstart til mens :( ... desværre! Må se om der kommer mere i morgen?