StephanieH

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About StephanieH

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 12/17/1994

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    04-11-2014
  1. Mange tak :)
  2. Tusind tak for jeres svar. Det forsvandt hurtigt igen dagen efter, hvilket jeg synes var mærkeligt. Men hvis det kommer igen går jeg helt klart til lægen :)
  3. Hej derude! Jeg er i 5 måned her på mandag, og her de sidste par timer er min hud begyndt at brænde og svig.. det svært at forklare men det føles som en hudafskrabning! Det er i venstre side ved hoften.. og der er intet at se overhovedet udover jeg er hævet en smule. Det går næsten helt om på ryggen. Har nogen af jer oplevet noget lignende før eller måske det samme? For det Gør mig lidt nervøs og så Gør det virkelig ondt. :(
  4. Tusind tak for jeres gode råd til mig! :) Beklager jeg ikke har været herinde længe, men der er sket så mange ting! Men kan fortælle jer at mig og faren er sammen og har Været det i to måneder nu og vi glæder os som sindssyge til at blive forældre og vi skal have en lille prinsesse! Og navnet er fundet til hende.. Hailey Emily Haugstrup :)
  5. Tusind tak for jeres svar og råd! :-) Men som som en af jer sagde at jeg skal ikke føle mig tvunget til at få det.. Det gør jeg skam heller ikke, for min mor fik special lavet mig så hvis jeg kan få naturlig senere hen så er der som sagt andre måder. Men er glad for at andre også har den følelse af at være lidt bange og bekymret, for det er jeg godt nok! Men igen mest fordi om jeg kan gøre det godt nok og om barnet vil blive sund og rask når det kommer. Men hele min familie støtter mig og en masse venner og veninder, så de er der for mig og babyen.
  6. Hej alle sammen! :stork Jeg fandt ud af her for fire dage siden at jeg er gravid og er ca. 8 uger henne og da jeg fandt ud af det blev jeg overrasket og bange, for det var slet ikke planlagt og barnets far er ikke min kæreste. (Og han vil ikke være en del af det) Men samtidig så havde jeg været til undersøgelse for et års tid siden og fået af vide at mine chancer for at blive gravid var meget små, så det sætter mig i et dilemma. Jeg har altid drømt om at blive mor og nu sker det endelig, jeg er dog kun 19 år og kommer til at blive alene mor, så det gør mig en smule bange. Efter jeg lige fik tanken på plads om at jeg var gravid blev jeg glad og begyndte at glæde mig, MEN nu går jeg og tænker om jeg kommer til at gøre det godt nok og om jeg bliver en god mor osv. For er bange for at være alene mor og med alle de tanker har jeg svært ved at glæde mig! Plus jeg vil jo os gerne have mit barn skal have en far :-( Har i nogle gode råd og var i selv bange da i blev gravide?