metteploug

Medlemmer
 • Content count

  59
 • Joined

 • Last visited

About metteploug

 • Rank
  Medlem
 1. Ny termins dato til mig. 7. Juni. Og så venter vi os en dreng :)
 2. Jeg har slet ikke fået skrevet herinde, jeg lider utrolig meget af kvalme og opkast så jeg er noget sølle for tiden. Men vi fik set en lille fin "baby" jah det ligner jo ikke helt. Desuden så vi et fint hjerte slå. Det var en skøn oplevelse der gav os begge våde øjne.
 3. Jeg har desværre ikke noget klogt at skrive, men jeg håber på positiv resultat. Åh den ventetid. Kram
 4. Jeg vil være 7+5 den dag
 5. Det må du gerne. Når den skanning er overstået så er jeg "normal" gravid. Og forløbet hos fertilitetsklinikken er afsluttet.
 6. Åh hvor jeg glæder mig til at blive skannet D. 28. Oktober, jeg kan slet ikke forstå det. Jeg tjekker billederne af mine tests engang i mellem, bare lige for at se om det nu også er rigtigt nok.
 7. Det er lykkes mig at blive gravid i sidste fryse forsøg. Det eneste der var anderledes endda andre gange var at mit D vitamin niveau var forhøjet. Nu går kampen ind på ikke at tage alverden på.
 8. Velkommen til :) Og stort tillykke.
 9. Jah mon ikke at det nok skal gå op for os.
 10. Lidt om dig/jer selv: Navn: Mette Alder: 34 år Beskæftigelse: pædagog i en vuggestue Partners alder: 35 Partners beskæftigelse: smed Vi er kærester/samboende/gift og har været det så længe: kærester på 7. År, håber på at skulle giftes inden baby kommer. Bor i: Midtjylland Omkring graviditeten: Har prøvet siden: 2010, vi har været igennem 3 inseminations forsøg, 2 ivf, 2 fryseforsøg. Baby er lavet i 3. Fryseforsøg. Første forsøg efter at der kom styr på mit D vitamin. Graviditetsgener: skærpet lugte sans, mange "mens-smerter" de er nu nok lidt på vej væk igen, men en gang i mellem får jeg nogle voldsomme jag i underlivet. Nys og host giver stik i underlivet. Og så er mine bryster noget tunge om aftenen. Andre børn: nej Vil I kende kønnet?: det tror jeg. Venter dreng/pige: er kun 4+6 i dag. Idéer til navne: vi har snakket lidt om navne. Omkring fødslen: Termin: indtil videre 10. Juni Fødested: Randers Ønsket fødselsform: det ved jeg ikke. Hvem skal med til fødslen?: min kæreste Evt. frygt/nervøsitet for fødsel: Andet: Eventuelt andet, som du har lyst til at dele: jeg har svært ved at tror på at jeg er gravid. Tiden har bare at gå hurtigt. Jeg skal skannes D. 28. Oktober.
 11. Det er virkelig en meget mærkelig fornemmelse at se mig selv på sådan en liste, det er ikke rigtig gået op for mig endnu.
 12. Jeg har netop fået konstateret ved en blodprøve at jeg er gravid. (Fertilitets behandling) Det er så vildt, 6 års "kamp" er slut. Jeg kan stadig ikke helt forstå det.
 13. Jeg har termin D. 10.
 14. Jeg spiser sundt og træner meget, når jeg fortæller folk hvad jeg vejer så tror de ikke på mig. Så kroppen har forandret sig. Min fertilitets læge har også sagt at en tyk krop i form er bedre end en tynd krop der ikke er i form. Jeg forsøger at tænke på noget andet, men selvfølgelig fylder det. Især nu hvor jeg venter på mens så vi kan tilmelde os fryseforsøg.
 15. Jeg vejer for meget og er i fertilitets behandling. Vi er uforklarlig barnløse. Jeg synes bare jeg oplever utrolig mange overvægtige- meget mere overvægtige end mig der bliver gravide. Jeg ved godt at jeg overhovedet ikke kan bruge de tanker til noget men altså :/