LiseG

Medlemmer
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About LiseG

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  07-09-2014
 1. Vi var også lidt tid om det, men jeg fandt ud af min kæreste skulle have en del længere tid til at "smage" på navnene, han synes fx at Aksel det kunne man da ikke hedde, men nu er den lille fyr i maven blevet besluttet fra hans side er lille aksel, som får rødt hår og fregner som sin mor
 2. Tillykke
 3. Så er vores gætteleg forbi. Vi venter en fin lille livlig dreng.
 4. Ej hvor skønt! Min kæreste og jeg var det i mandags og det var bare fantastisk at se den lille spunk hoppe rundt og se sund og fin ud.
 5. Jeg skal på mandag og glæder mig helt vildt, men er samtidig en blanding af spændt og bekymret.
 6. Jeg skal på mandag og glæder mig helt vildt, men er samtidig en blanding af spændt og bekymret.
 7. Min kæreste tror det bliver en dreng, jeg tror det bliver en pige.
 8. Det kan jeg godt sætte mig ind i. Håber virkelig du er kommet oven på og kan se du bestemt ikke ef tyk.
 9. Gud hvor groft.
 10. Jeg tror de gode gamle danske navne er på vej tilbage. Men vi har talt om pige: Alma eller Lillie dreng: William eller Aksel
 11. Jeg er også gravid for første gang og syns ikke jeg kan se noget. Føler mig du også siger oppustet/fed, men synes dog jeg de sidste par dage har haft en underlig følelse i maven af noget der fylder på en anderledes måde. Er noget svært ar forklarer og det lyder nok lidt mystisk.
 12. Jeg havde det på præcis samme måde inden mit første læge besøg. Jeg var så nervøs også pga. jeg skulle vejes og de ville sikkert skælde mig ud, det var pinligt og jeg ville hellere grave mig ned end at stå på det monster af en vægt og fortælle tallet til en fagperson. Men til min store overraskelse var både Læge og sygeplejesker så søde og på ingen måde dømmende eller med løfter finger og fy fy mine. Jeg startede med at fortælle jeg selv vidste den var gal, og de gav mig et par små råd (som når man kæmper med vægten godt selv ved) men på en meget sød og imødekommende måde. Og så talte vi ellers ikke mere om det, men i stedet om det lille mirakel i mig.
 13. Jeg hopper også lige med her. Jeg er gravid for første gang og noget spændt på det hele og om alt nu går godt. RIGTIGT NAVN: Lise TERMIN: 7. september 2014 iføge egne beregninger FØDESTED: Hillerød SCANNINGER: Ikke endnu JM KONSULTATIONER: Ikke endnu VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Ved ikke MULIGE NAVNE: Alma eller William STØRRE SØSKENDE: Første skud på stammen. TAGET PÅ I KILO: ved jeg ikke GENER: Meget ømme bryster, muren i underlivet alla mense-smerter, periodisk kvalme, træthed, sover dårligt om natten og sure opstød. SÅDAN VIL JEG FØDE: Helst helt almindeligt, men ellers hvad der er bedst for bebs og mig. PROFFESION: Landskabsarkitekt HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min kæreste - som står i hovedenden!