Lenny

Medlemmer
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Lenny

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 10/01/1978

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  01-02-2018
 • Lokation
  Hedensted

Recent Profile Visitors

809 profile views
 1. Her har jeg også overstået nf skanning - det var fantastisk at se den lille. Nu synes jeg at jeg kan begynde at glæde mig. Nu mangler vi bare at fortælle det til familien og arbejdspladserne - jeg er stadig på barsel med min datter, så det bliver nok ikke det nemmeste Min termin blev i øvrigt rykket til 1. februar 2018.
 2. Jeg har fået tid til nakkefoldskanning og samtale med en speciallæge den 26. Juli, hvor jeg er 12+2. Det er første gang jeg skal skannes i denne graviditet, så det begynder at blive lidt spændende. Min datter er ivf-barn, så der blev jeg skannet på fertilitetsklinikken omkring uge 7.
 3. Jeg har en datter fra nytårsaften 2016 Jeg opdagede denne graviditet fordi jeg var så dårlig. Har allerede påført mig armbånd mod køresyge, da jeg lider af kvalme dagen lang. Hvilket jeg også gjorde med min datter. Håber ikke at du er hårdt ramt af gener.
 4. Jeg står også med en positiv test og har termin i starten af februar 2018. Tillykke til dig
 5. Så kom mens, nåede næsten at tro på det til trods for den negative teste. ØV
 6. Negativ test, men stadig ingen mens. Min cyklus har været præcis 24 dage det sidste halve år, så er noget forvirret.
 7. Jeg vil rigtig gerne på lørdag den 31. januar.
 8. Øv, så har jeg fået mens. :gal Jeg havde ellers forhåbninger om at det var lykkedes denne gang, men med en cyklus på 22 dage, så kan det jo næsten ikke lade sig gøre - normalt er min cyklus præcis og på 24 dage. Så jeg i dag har jeg givet mig selv lov til at være sur og træls, og så er humøret forhåbentlig bedre i morgen. Held og lykke til resten af jer :bd :bd
 9. Jeg vil meget gerne på listen - jeg har testdag lørdag den 10. januar. Jeg håber virkelig at det er lykkedes denne gang, da jeg har haft virkelig ømme bryster de sidste par dage, og synes også allerede at de er vokset :hophop Det ville være fantastisk at give svigermor en ekstra fødselsdagsgave på lørdag :)
 10. Jeg er blevet rask, men desværre har jeg også fået mens :boo Så ingen ekstra julegave til mig. Jeg håber I andre er mere heldige.
 11. Jeg vil meget gerne med på listen - jeg forventer at teste lørsdag, den 20. december 2014. Jeg er ny herinde, men vi har prøvet siden august, så jeg håber virkelig, at der er gevinst denne gang. Jeg tror dog ikke helt på det, da jeg har ligget syg den sidste uge. ;)