Aquavita

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Aquavita

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    13-09-2014
  1. Jeg tror, det er en dreng. Vi kunne begge to godt tænke os en pige på et tidspunkt, men jeg tror nu, vi lægger ud med en dreng :-)
  2. Pyh, jeg har også slem kvalme. Heldigvis kaster jeg ikke op, men hold nu op, det er slemt. Spiser også virkelig meget, heldigvis er min craving bare appelsiner, og det er jo ikke det værste. Hver morgen spiser jeg en banan og drikker et glas vand, inden jeg står ud af sengen, og det hjælper lidt. Det hjælper også at spise lige inden sengetid, så jeg ikke er helt så sulten om morgenen. Hvad er jeres cravings?
  3. Har forresten også sagt det til min nærmeste chef og to nærmeste kollegaer, fordi jeg er virkelig slemt plaget af kvalme
  4. Jeg er også TOP-dårlig til at holde min mund, så næsten alle mine nærmeste venner + min søster har vidst det længe. Er 8+3 i dag og havde en vellykket tidlig scanning med fint hjerteblink, så nu tør vi godt fortælle det til vores forældre også. Vi har inviteret dem på middag om en uge, det er på min fødselsdag. Vi overvejer lidt bare at sætte et par babyfutter på bordet og se, hvem der først bemærker dem :-)
  5. Vi har for længst aftalt Anders til en dreng og Rie til en pige. Rie er efter min skønne mormor, Anders er efter min storebror, som døde i 1995. Men nu er jeg ved at få kolde fødder ift. Anders, for jeg har termin meget tæt på hans fødselsdag, og jeg synes godt, det kan være lidt morbidt med en "ny" Anders. Så måske finder vi på noget andet. Vi kan godt lide Filip, Erik og Jakob.
  6. Jamen, så følger jeg trop! Jeg er så ny-gravid, som man næsten kan være - skulle have haft mens i dag, men pga. de mange symptomer var jeg ikke i tvivl, og jeg fik da også to streger (omend stregen var ret svag.) RIGTIGT NAVN: Helene TERMIN: 13. september 2014 FØDESTED: Hvidovre Hospital SCANNINGER: Ikke endnu JM KONSULTATIONER: Ikke endnu VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Ved ikke MULIGE NAVNE: Rie til en pige, Anders til en dreng (opkaldt efter familie, bestemt for længst) STØRRE SØSKENDE: Ingen TAGET PÅ I KILO: Ingen endnu GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt): Meget ømme bryster, ondt i lysken, mens-lignende smerter i mave og lænd, kvalme SÅDAN VIL JEG FØDE: Ved ikke endnu HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand