christina-k

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About christina-k

  • Status
    Nyt medlem
  1. Først lige til det med farverne på huerne. Da jeg i sin tid tog min HHX, kom der huer til HG´erne. På mit første år var huen pink, 2. år var den grøn og sidste år var den lilla (som den så stadig er) Så kan godt forstå forvirringen over farverne på huerne. Ja som sagt har jeg den blå HHX-hue og er MEGA STOLT AF DEN!! :) Jeg var af næsten alle mine lærer (med en enkelt eller to til undtagelse) i 10. klasse dømt til ikke at gennemfører en HHX, så blev rådet til at starte med en HG (var enormt træt af at gå i skole i 10.klasse :blush) Jeg stod fast på HHX, og da jeg stod med huen på efter min eksamen var det med stor stolthed - og et gennemsnit på 9,6. Min hue hænger her 10 år efter stadig på væggen :) Min holdning til huen er derfor også lidt splittet, ift. om sosu, frisører m.fl. skal kunne få den. Jeg mener på den ene side at huen er en STUDENTERhue og derfor bør forbeholdes dem der tager en STUDENTEReksamen. Men hvis jeg kigger på hvad huen i bund og grund betyder for MIG - den stolthed over beviset på at have knoklet og gennemført en uddannelse, så synes jeg faktisk at det er ok at andre uddannelser kan få en hue. Dog synes jeg huen burde se anderledes ud end den oprindelig studenterhue :) Gav det mening???
  2. Sorry, men er helt klart mest på BX ;) Jeg var egentligt fulgt med herover i starten, men synes ærligt at "hirakiet" var MEGET tydeligere her, da en stor gruppe af de "nye" medlemmer jo havde kendt hinanden længe fra det gamle BK :blush Nu kigger jeg sjældent forbi, men det hænder da :)
  3. Tillykke :)
  4. Jeg hedder Christina, er gift med Harald og sammen har vi Nicolas fra maj 09. Jeg bor i jylland (ja også næsten midt i). Jeg er uddannet pædagog og arbejder lige pt som undervisningsassisten på en lille skole men små omkring 100 elever, men regner med at søge ind på lægesekretæruddannelsen nu her.
  5. Så fandt jeg også vejen herind :) Og åbenbart som den eneste maj09 mor. jeg har Nicolas fra 8 maj