FrkØstergaard

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    94
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af FrkØstergaard


  1. Tak, hvor er I søde :)

    Ja, det er super, at der bliver taget hånd om det tidligt. Er meget spændt på, hvad hun siger på mandag, når hun kommer og screener mig.

    I dag går det lidt bedre synes jeg. Han er stadig urolig og har en del mavekneb, og jeg synes stadig at jeg har svært ved at tackle det. Men bare det, at jeg fra morgenstunden havde en aftale med mine bedsteforældre har gjort, at jeg ikke er startet ud med at verden vælter for mig, og det har givet mig lidt mere mod på det hele.

    Kan også mærke at øvelserne, som vi fik til Magnus allerede hjælper. Han får renset godt og grundigt ud, og tager nogle okay lange lure efterfølgende :)

    Nu er han så gået i totalt modsat retning mht. maden og er nærmest ikke til at stille tilfreds. Han tømmer næsten begge bryster ved hvert måltid. Det er helt vildt, synes jeg.

    Godt at din sp er opmærksom! Og flot at du beder om hjælp. Jeg håber for dig at du får det bedre hurtigt :)


  2. Vi har drøftet det med sex og lysten er der nogle dage alt afhængig af hvordan Alberte har det. Men jeg blev syet en del steder efter fødslen og i forbindelse med at jeg vaskede mig den anden dag, fik jeg lavet en lille "flænge" hvor jeg er blevet syet og vokset fint sammen, så det skræmmer mig lidt at der ikke skal mere til.

    Jeg ved ikke med jer andre men jeg er stadig helt fjollet følelsesmæssig i mit hoved hvad angår min mand - nogle dage er jeg helt høj af kærlighed andre gange skal han bare se forkert på mig eller Alberte og jeg er klar til at gå amok og så er lysten til sex fuldstændig væk. Andre der er ligeså fjollet?


  3. Men han sover fint om natten, hver nat faktisk. Ville et kolikbarn gøre det?

    Han er jo også glad nok (for det meste) lige efter et måltid. Kun nogle gange han græder lige efter.

    Men han græder/skriger virkelig meget!!!

    Det ved jeg ikke om et kolikbarn ville gøre, Alberte sover meget blandet alt afhængig af hvor ondt det gør og hvornår. Nogle nætter sover hun næsten ikke og andre sover hun fire timer i træk.


  4. Har købt nan ha1 ..

    Han fik først 90 ml men var stadig sulten og fik 30 ml mere , han græd lige efter, men faldt helt til ro efter ca. Et kvarter. Han sov fra kl 23 til 03.30 hvor jeg ammede, sov igen til kl halv 9 i morges. Ammede ham igen. Til morges var der masser af mælk igen. Men jeg ved det ikke... Jeg ved godt man siger man ikke kan have for lidt mælk. Men er altså ligeglad - efter ca. Kl 14 er det bare som om min mælkeproduktion forsvinder. Jeg mærker nedløbsrefleksen flere gange i løbet af dagen, men jeg bruger jo suttebrik og det er så tydeligt at der slet ikke er mælk i brikken under amning og efter amning som der plejer. Den er nærmest helt tør. Et eller andet er der i hvert fald galt.

    Han græder meget igen her til morgen. Men Ingen gylp efter mme igår eller noget. Det gik så godt!

    Men når han bliver puttet og begynder at græde forsøger jeg alt inden jeg tager ham op. Men når han så kommer op, så falder han til ro. Et kolikbarn ville da ikke falde til ro fordi det kommer op til mig vel? Er vi ikke enige om det? De skriger da uanset hvad ikke?

     

    Altså når jeg tager Alberte op (som er kolikbarn) så falder hun ikke til ro. Hun skriger, vrider sig og er utrøstelig - dette kan forekomme på alle tidspunkter af døgnet men primært fra kl. 19 - 01 (det er snart så man kan sætte et ur efter hende). Men jeg kan godt forstå at du er frustreret over situationen. Jeg/vi har valgt ikke at fokusere særlig meget på at hun skal ku falde i søvn af sig selv, lige nu handler det om overlevelse så kan hun falde i søvn hos os så er det der hun er. 


  5. Vi blev gift i november på rådhuset. Vi har længe snakket om, at vi engang gerne ville giftes.

    Da vi købte hus sammen forsøgte vi at oprette nogle forsikringer for at sikre hinanden ved dødsfald, men fordi jeg har været syg med angst som teenager/ung voksen ville de ikke forsikre mig.

    Så da jeg blev gravid blev vi enige om, at vi ville gå på rådhuset og så holde kirkelig vielse om nogle år. Så får vi stadig vores drømmebryllup, men vi har nået at sikre hinanden og vores søn, hvis nu der skulle ske en af os noget. Det har givet en masse ro.

    Vi elsker jo hinanden (ellers ville vi jo ikke have valgt at få børn), så det betød ikke så meget hvornår vi fik papirer på vores kærlighed.

    Men det gør godt nok mange ting nemmere :)

    (undskylder hvis det blev rodet :P )

     

    Nu byder jeg lige ind i forhold til forsikring af hinanden.

    Kan læse at du heller ikke kan blive forsikret - det kan jeg heller ikke af samme årsag. De skrev som begrundelse at jeg har kortere levetid pga. depression og angst :/ Tak for det. 

    Vi kan søge igen om et år hos PFA-forsikring. Hvor har i prøvet at forsikre jer henne? 

    Og har i fundet på en anden måde at forsikre dig på? 


  6. Åh det lyder hårdt :(

    Her har vi også haft nogle aftener hvor nærmest intet har hjulpet..

    Men når han skriger og skriger og intet kan få ham til ro, lægger jeg mig ind i vores seng med bar overkrop og klæder ham af så han enten kun har ble på eller bar overkrop. Ammer ham derinde liggende i sengen , så falder han til ro og til sidst i søvn mens vi ligger der.. Det der hud mod hus virker altså bare på enormt mange ting :) vi bruger det i hvert fald når alt andet er afprøvet..

    Jeg har også prøvet med hud mod hud både i badet (selvfølgelig er man uden tøj der) men også i sengen eller sofaen, det virker bare ikke for os. Desværre ammer jeg ikke så jeg kan lægge hende til og få ro på hende på den måde.


  7. Det giver mening. Må prøve det hvis hun begynder igen i aften -eller før.

    Her har det nogle gange også virket at svøbe hende og så lægge hende forsigtigt selv på sofaen. Nogle gange virkede det kun kortvarig. Men fandt det virkelig mærkeligt at hun faldt til ro når vi lagde hende FRA os. Hmm...

    Jeg gør det ligeså snart hun græder, for hun har tendens til hurtigt at blive voldsomt ked af det og skrige. 

    Det kan jeg godt forstå - jeg har også prøvet at lægge hende fra mig/os men det virker modsat her :/ 


  8. Hvordan er jeres aften og nat gået hver især?...

    Håber det bedste :)

     

    Vores lille Alberte stoppede med at skrige omkring kl. 01 i nat - jeg har kontaktet vores læge og vi skal derop kl. 14.30 for at snakke om muligheden for at hun har refluks. Jeg er ikke sikker på at hun har kolik (på trods af det voldsomme skrigeri), den læge der sagde at hun havde kolik "kastede" det hurtigt på bordet efter de kunne konstatere, at hun ikke har forstoppelse, og hun derfor må skrige pga. kolik. 

    Men for pokker hvor er det hårdt.


  9. Åhhhr, jeg føler med dig - her har vi også lillebror, der har været urolig og utidig. Han er vågen nu på 5. time og kan slet ikke finde ro...

    Jeg er dog ikke sikker på, at det er noget med maven - men vi er lidt ude i hvordan pokker man beroliger baby, der burde være SÅ træt og nok også nu er OVERTRÆT, så vi kan få noget søvn?

    Vi fik et godt råd fra en børnelæge da vi var indlagt - det virker ofte hos os.

    Pak ham godt og stramt ind i et tæppe/dynen så han bare kan ligge uden at bevæge armene(de skal enten ligge ned langs siden eller over maven) så går du med ham i din arm (vandret) og så bøjer du halvt ned i knæ og op igen, tæl til tre eller går tre skridt uden at små vippe ham og så gør det igen. Giver det mening?


  10. Jeg er altså lige på besøg fra april terminen, men vil ikke forlade tråden uden at sende :kram til dig Og MaleneB.

    Min datter havde kolik og skreg nærmest konstant i over 1,5 måneder..

    Hos os hjalp én gang kranio sakral terapi og 2 gange zoneterapi så meget at hun kun skreg 1-2 timer i træk i stedet for over 5-7 timer..

    Fennikel te med lidt sukker hjalp også mod uro i maven og så i en vikle, både på mor og far :kram :kram

    Edit: jeg havde selv heftig kolik som barn og skrev hele tiden, som voksen har en kiropraktor fortalt mig at jeg har en skæv ryghvirvel, som hun var sikker på stammer fra fødslen og spurgte mig endda om jeg havde haft kolik. Hun mente bestemt at den var grund til skrigeriet. Min krop har kompenseret for det nu, men det har helt sikkert været smertefuldt!

    Denne gang har jeg planer om kiropraktor og zoneterapi fra starten, jeg kan ikke have et kolik barn igen - det var det værste jeg nogensinde har oplevet..

    Tusind tak for dit svar og gode råd :)

    Det er voldsomt hårdt og meget uoverskueligt.


  11. Åh hvor lyder det også bare hårdt.. Her er det jo slet ikke lige så slemt, men synes stadig det er hårdt...

    Det kan jeg godt forstå - og det er hårdt. Må indrømme at dagen idag har været for vild og hun har skreget siden kl 18. Nu går min mand med hende og jeg kan få fem min. Det eneste jeg kan finde ud af pt er dog at græde - det er så hårdt og frustrerende. Ved ikke hvordan jeg skal komme igennem det.

    Hvis du finder noget der virker må du meget gerne sige til.


  12. Åh de her sidste 4 dage har virkelig fået mig så langt ud at jeg næsten er klar til at selv diagnosticere Freya med kolik! Hun har grædt i flere timer hver aften og de gange hvor det lykkedes at få hende til at slappe af igen, varede det ikke særlig længe før hun gik i gang igen. Det blev også ved selvom hun bøvsede eller gylpede. (Dog har hun virkelig haft svært ved at bøvse de her dage, men det skete da et par gange, og det hjalp ikke på gråden). I går græd hun efter HVERT måltid. Det var ikke en sjov dag.

    Der har indtil videre ikke været noget i nat, men frygter at det starter igen senere...

    Jeg ved ikke om det er kolik eller noget andet, men det må i hvert fald meget gerne blive bedre og gerne nu!

    Åh! Min datter har fået kolik for tre uger siden (hun er fem uger nu) og det er så hårdt!

    Her græder og skriger hun også konstant både dag og nat - vi har nogle enkelte vågne stunder med hende hvor hun er glad men ellers er hun ulykkelig. Vi giver Biogaia dråber som er det eneste der efrersigende skulle have en lille effekt - jeg er ikke sikker på om de virker men jeg tør ikke at undlade at give dem.

    Jeg håber virkelig ikke at i ender i samme situation som os.


  13. øv kan ikke finde den. Mon den kun er til iphone?

    Skriver tidspunkter ned i notesblokken i min mobil i stedet for.

    Nu er de så uregelmæssige igen <_< pokkers.. nå, men der sker noget, og det er jo bare dejligt.

    Jamen i dag har jeg det egentlig okay. Det har bundfældet sig lidt, og jeg tror at det giver en masse ro, at jeg kan mærke en effekt allerede efter første pille. Så er der ikke lige så mange tanker om hvor langt ud jeg mon ender før det har effekt.

    Det hjalp også rigtig meget at læse i går, at risikoen for kejsersnit ikke øges bare fordi man bliver sat igang :)

    Så alt i alt har jeg det ganske godt i knolden :P

    Jo det kan godt være at den kun er til iPhone :/

    Det lyder godt med dit hoved - og vigtigt at du har fået lidt mere ro på omkring frygten for kejsersnit ;)

    Det bliver spændende når du snart skal derind. Jeg håber at du får en virkelig god oplevelse og alle tidligere bekymringer forsvinder :)


  14. Ej hvor smart :) tak, den prøver jeg lige at finde. De er ret regelmæssige nu. Først 7 minutter og nu på 6 minutter.

    Ringede til fg og de har stadig travlt, så nu skal jeg ringe kl. 12 med mindre det selvfølgelig udvikler sig heftigt inden :)

    Det er godt nok spændende med dig :)

    Ja jeg var også rigtig glad for den. Så skal man ikke bruge energi på at tænke over det.

    Hvordan har du det (tænker mest på hovedet og tanker) ? :)


  15. Meget. Er begyndt at få en masse bidende plukveer nu. De er ikke helt regelmæssige, men alligevel. De kommer med 4, 7, 8 og 10 minutters mellemrum, så det er da meget godt, synes jeg :)

    Spændende også at se, hvad de siger til dig :)

    altså indtil videre er det der med stikpiller ikke så slemt, så det skal du ikke være bekymret for :) pøj pøj

    Hvor er det spændende med dig - held og lykke med det :)

    Jeg har været glad for min app med tidtagning på veerne. Den hedder godt nok smerteapp men den er rigtig god så man ikke skal tænke for meget når det gør rigtig ondt. Den regner gennemsnitstiden af din veer ud.


  16. Øv, hvor lyder det ikke rart :kram2

    Husk, at alt efter 20 min ved brystet er hyggesut og der ka du med god samvittighed tage hende fra brystet!

    Hva med tvillingestilling? Hvor hun nærmest ligger med benene under din venstre arm og sutter ved venstre bryst?

    Prøv at Google, hvis ik du ved, hva jeg mener :)

    Eller liggende, hvor hende fødder er oppe ved dit hovede.

    I teorien ka hun jo vende alle veje rundt om brystet, det er bare lige med at få kroppene til at passe sammen :D

    Det gør simpelthen også så ondt! Jeg synes ikke at tvillingen virker for mig men den liggende med hendes ben ved mit hoved fungerer faktisk ok. Men ja det er virkelig svært nogen gange at få kroppen til at passe med hendes ivrige hoved :)


  17. Åh hvor er jeg "glad" for at høre at jeg ikke er den eneste med ammeudfordringer.

    Alberte vil ikke falde til ro efter amningen om aftenen og jeg er blevet den meget uheldige ejer af brystbetændelse, så lysten til at lade hende ligge og hyggesutte er ikke-eksisterende. Jeg laver ikke andet end at græde og tanken om at man nærmer sig næste amninger kan hurtigt bringe tåre frem. Jeg får penicillin og creme for det og har også investeret i en ammebrik som skal prøves senere. Nogle gode råd til alternative ammestillinger når der er åbne sår nederst på spidsen af brystvorten ?