FrkØstergaard

Medlemmer
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

About FrkØstergaard

 • Rank
  Medlem
 • Birthday May 10

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  04-03-2015
 1. Godt at din sp er opmærksom! Og flot at du beder om hjælp. Jeg håber for dig at du får det bedre hurtigt :)
 2. Vi har drøftet det med sex og lysten er der nogle dage alt afhængig af hvordan Alberte har det. Men jeg blev syet en del steder efter fødslen og i forbindelse med at jeg vaskede mig den anden dag, fik jeg lavet en lille "flænge" hvor jeg er blevet syet og vokset fint sammen, så det skræmmer mig lidt at der ikke skal mere til. Jeg ved ikke med jer andre men jeg er stadig helt fjollet følelsesmæssig i mit hoved hvad angår min mand - nogle dage er jeg helt høj af kærlighed andre gange skal han bare se forkert på mig eller Alberte og jeg er klar til at gå amok og så er lysten til sex fuldstændig væk. Andre der er ligeså fjollet?
 3. Det ved jeg ikke om et kolikbarn ville gøre, Alberte sover meget blandet alt afhængig af hvor ondt det gør og hvornår. Nogle nætter sover hun næsten ikke og andre sover hun fire timer i træk.
 4. Altså når jeg tager Alberte op (som er kolikbarn) så falder hun ikke til ro. Hun skriger, vrider sig og er utrøstelig - dette kan forekomme på alle tidspunkter af døgnet men primært fra kl. 19 - 01 (det er snart så man kan sætte et ur efter hende). Men jeg kan godt forstå at du er frustreret over situationen. Jeg/vi har valgt ikke at fokusere særlig meget på at hun skal ku falde i søvn af sig selv, lige nu handler det om overlevelse så kan hun falde i søvn hos os så er det der hun er.
 5. Nu byder jeg lige ind i forhold til forsikring af hinanden. Kan læse at du heller ikke kan blive forsikret - det kan jeg heller ikke af samme årsag. De skrev som begrundelse at jeg har kortere levetid pga. depression og angst :/ Tak for det. Vi kan søge igen om et år hos PFA-forsikring. Hvor har i prøvet at forsikre jer henne? Og har i fundet på en anden måde at forsikre dig på?
 6. Jeg har også prøvet med hud mod hud både i badet (selvfølgelig er man uden tøj der) men også i sengen eller sofaen, det virker bare ikke for os. Desværre ammer jeg ikke så jeg kan lægge hende til og få ro på hende på den måde.
 7. Jeg gør det ligeså snart hun græder, for hun har tendens til hurtigt at blive voldsomt ked af det og skrige. Det kan jeg godt forstå - jeg har også prøvet at lægge hende fra mig/os men det virker modsat her :/
 8. Vores lille Alberte stoppede med at skrige omkring kl. 01 i nat - jeg har kontaktet vores læge og vi skal derop kl. 14.30 for at snakke om muligheden for at hun har refluks. Jeg er ikke sikker på at hun har kolik (på trods af det voldsomme skrigeri), den læge der sagde at hun havde kolik "kastede" det hurtigt på bordet efter de kunne konstatere, at hun ikke har forstoppelse, og hun derfor må skrige pga. kolik. Men for pokker hvor er det hårdt.
 9. Vi fik et godt råd fra en børnelæge da vi var indlagt - det virker ofte hos os. Pak ham godt og stramt ind i et tæppe/dynen så han bare kan ligge uden at bevæge armene(de skal enten ligge ned langs siden eller over maven) så går du med ham i din arm (vandret) og så bøjer du halvt ned i knæ og op igen, tæl til tre eller går tre skridt uden at små vippe ham og så gør det igen. Giver det mening?
 10. Tusind tak for dit svar og gode råd :) Det er voldsomt hårdt og meget uoverskueligt.
 11. Det kan jeg godt forstå - og det er hårdt. Må indrømme at dagen idag har været for vild og hun har skreget siden kl 18. Nu går min mand med hende og jeg kan få fem min. Det eneste jeg kan finde ud af pt er dog at græde - det er så hårdt og frustrerende. Ved ikke hvordan jeg skal komme igennem det. Hvis du finder noget der virker må du meget gerne sige til.
 12. Åh! Min datter har fået kolik for tre uger siden (hun er fem uger nu) og det er så hårdt! Her græder og skriger hun også konstant både dag og nat - vi har nogle enkelte vågne stunder med hende hvor hun er glad men ellers er hun ulykkelig. Vi giver Biogaia dråber som er det eneste der efrersigende skulle have en lille effekt - jeg er ikke sikker på om de virker men jeg tør ikke at undlade at give dem. Jeg håber virkelig ikke at i ender i samme situation som os.
 13. Jo det kan godt være at den kun er til iPhone :/ Det lyder godt med dit hoved - og vigtigt at du har fået lidt mere ro på omkring frygten for kejsersnit ;) Det bliver spændende når du snart skal derind. Jeg håber at du får en virkelig god oplevelse og alle tidligere bekymringer forsvinder :)
 14. Det er godt nok spændende med dig :) Ja jeg var også rigtig glad for den. Så skal man ikke bruge energi på at tænke over det. Hvordan har du det (tænker mest på hovedet og tanker) ? :)
 15. Hvor er det spændende med dig - held og lykke med det :) Jeg har været glad for min app med tidtagning på veerne. Den hedder godt nok smerteapp men den er rigtig god så man ikke skal tænke for meget når det gør rigtig ondt. Den regner gennemsnitstiden af din veer ud.