Barley

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Barley

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 05/26/1987

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    13-07-2014
  • Lokation
    Glostrup
  1. Øv hvor surt. Der er jo, trods alt, et godt stykke tid til termin endnu. Er det så noget med du skal lave så lidt som muligt så du holder kroppen i ro?
  2. Er der andre end mig der har fået uren hud som følge af graviditeten? :unsure Har I nogen gode råd, når nu man ikke må bruge cremer med en masse "snask" i?
  3. NAVN: Susan ALDER: 26 (27 når baby kommer) BOR I: Glostrup UDDANNELSE/ARBEJDE: Studerende TERMIN: 13. Juli FØDESTED: Herlev SCANNINGER: Har egentlig fået lavet nakkefoldsscanning to gange (den første gang var min termin sat for tidligt, så bebsen var for lille til at de kunne se det de skulle, men anden gang så alt heldigvis fint ud) GENER (F.eks. kvalme, smerter mm): Havde lidt ondt i underlivet i de første uger. Har været træt, men det er heldigvis væk nu. Uren hud (nogen gode råd mod dette, når man ikke må bruge cremer m.m.?) DRENG/PIGE: Det får vi forhåbentlig at vide til misdannelsesscanningen om to uger MULIGE NAVNE: Dem holder vi for os selv ANDRE BØRN: Ingen FØDSELSFORM: Gerne i vand HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Bebsens far/min forlovede
  4. Hej Jeg har termin d. 13/7. Vi kender ikke kønnet endnu, men får det forhåbentlig at vide om to uger :rolleyes
  5. Hvor længe skulle I vente på at få tid til den første scanning? Det er min første graviditet, og jeg skal først til lægen i næste uge, hvor jeg vil være i 10. uge, så tænker at jeg vel skal til scanning snart, hvis man skal nå det inden 12 uge (så man kan nå at se om der er noget galt)
  6. De damer Jeg må vist også melde mig under fanerne, da jeg netop har bestilt tid hos lægen, og har fået at vide at jeg har termin d. 24/6 2014. Jeg/vi troede kun jeg var 2 uger henne, så at få besked om at jeg lige er gået ind i 9. uge var ret vildt. NAVN: Susan ALDER: 26 (27 når baby kommer) BOR I: Glostrup UDDANNELSE/ARBEJDE: Læser jura TERMIN: 24. juni 2014 FØDESTED: Hvidovre ell. Herlev SANNINGER: 0 GENER: Lidt spændinger i underlivet, og formentlig også uren hud (forstod ike hvorfor jeg fik uren hud lige pludselig, men de to streger er vist svaret) DRENG/PIGE: ? MULIGE NAVNE: ? ANDRE BØRN: Nej FØDSELSFORM: I vand, tak HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min forlovede/babys far