Solvej80

Medlemmer
 • Content count

  1,644
 • Joined

 • Last visited

About Solvej80

 • Rank
  Mor til 3 tøser

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. Hej Silke. Nu ville jeg lige ind og se hvordan det gik med jer herinde og især dig. Så er I igang igen. Nu er det længe siden juni, men hvordan har du det nu? Jeg har jo den lille som er 15 mdr nu og kan slet ikke forstå det er tre år siden jeg startede op. Men det er godt at se I stadig har modet til at fortsætte. Knus Janne
 2. Ej Didda kæmpe stort tillykke med graviditeten! Det havde jeg ikke set, men får heller ikke kigget herind så tit. Mon du har set hjerteblink nu? Jeg håber alt er godt.
 3. Nu fik jeg læst de sidste dage her. Hvor er det træls I skal helt forfra. Jeg kan kun "trøste" med at baby er det hele værd når det lykkes for jer. Her går det godt, baby sover ok fornuftigt efterhånden. Vågen en gang om natten og op kl fem. Sover ikke så meget om dagen og er meget aktiv og nysgerrig. Men hun skal jo også følge med sine storesøstre. Der er gang i den og jeg er slet ikke så meget på Babyklar som jeg ville. Jeg er meget mere afslappet denne gang, det er dejligt. Har kun to gange rykket i hende om natten fordi hun var alt for stille jeg ikke kunne mærke åndedrættet, haha. Efter to børn som aldrig sov er det her jo et mirakel efter kun tre mdr.
 4. Åh det er jeg rigtig ked af at læse. Så må det være næste gang. Jeg håber jeres måned kommer til gå virkelig hurtigt.
 5. Stort stort tillykke :loveshower :7himmel :kiss
 6. Wuhuuuu stort stort tillykke!!
 7. Sådan så hepper vi igen!!!! Dejligt med lidt lavere dosis.
 8. Wow du er sej med vægten. Jeg tog hele tyve kg på og de sidste fem vil ikke rigtig af. Det lyder hyggelig ned familie vuggen. I skal nok nå det hele der er tid endnu. Og flodhesten i kroppen skal nok komme snigende lige til sidst. Hihiii. Så er du snart mor.
 9. Sådan! Smid endelig en update når der er nyt.
 10. Vildt Stine. Han ser sød ud! Nu er der heller ikke længe til hva.
 11. Øv hvor er det træls når I nu gerne vil igang igen. Jeg håber du har fået mens i dag så vi kan komme videre med at heppe på æggebasser og baby.
 12. Vores andre børn sov først "godt" ved 1,5-2 års alderen så vi vidste det lidt på forhånd. Æv med den mens. Har du testet for en sikkerheds skyld?
 13. Det er heldigvis en kort periode det er sådan. Men ja søvn og så sex er begge dele noget man bare ligger sig ned og gør så snart der er ro til det
 14. Hvor er det godt alt går godt med dig Stine og dig Lykke. Og Didda du snart skal igang. Jeg er total inaktiv herinde. Det kræver sin kvinde at have tre børn. Og babyen syntes ikke søvn er fedt. Det blir til ca 8 timer i døgnet så vi er pænt trætte herhjemme pt. Men ellers er alt godt og hun er så sød.