Backkat85

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    453
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Backkat85


  1. Mange tak skal du have og så meget i lige måde, lillemanden vokser da også dejlig hos dig :)

    Må håber jeg ikke bliver så kæmpe, vi har gået ny lejlighed en mdr før termin

    Så magter ikke hvis jeg ikke kan hjælpe til eller noget :)

    Tak skal du have :)

    Ja okay, det bliver da lidt hårdt :)


  2. Søde mave :)....kan godt lige din top, overvejer at købe også noget lignende, er det mamalicious?

    Jeg ved faktisk ikke lige hvad mærket af da jeg har købt den brugt. Det er sådan en undertrøje ting som holder godt styr på mave og bryster :)


  3. Hej, har du mærket liv??? Min bandit spiller fodbold, specielt om aftenen, eller om natten :)...

    Hej søde..

    Ja har i noget tid haft de der bobler af og til, og den sidste halve uge til uges tid er det blevet til at jeg har dem mange gange hver dag, både lidt om dagen og meget om aftenen.. Og fik også nogle små spark den anden aften, så nu er det på vej ;)


  4. Ja, det er nemlig det vi skal. være glade over at vi får 1 sund og rask pige :) og hende glæder vi os til at lære at kende :)

    Kan jeg godt forstå! Det andet er noget pis, men må bare ikke tage den glæde fra jer at du venter dig, og at I får en skøn, sund og rask pige! :)


  5. Det er det der er så frustrerende ved det hele synes jeg. Jeg kan mærke de begge 2 derinde, og vi har købt 2 set tøj de skal have på når de bliver født, men lægerne siger at der er 0.007% chance for at hun kan klare den, og jeg og min kæreste synes slet ikke det er nok til at vove at have et håb om at hun gør. hun har en alvorlig hjerte og lungefejl der gør at når hun vil trække vejret for første gang, vil hendes ilt ikke køre i bloldet og hjertet vil ikke kunne pumpe nok blod rundt i kroppen, og hun vil derefter, hvis det går længe (8-10 t) efter fødselen at hjertet fejler, blive sort på ben og armer og derefter ville det skulle amputeres, og dette vil blive ved helt til hun ikke længre kan pumpe blod rundt. hvis det går hurtigt efter fødselen (10 min- 6 t) inden hun dør, vil hendes lunger kolapse af formeget press, og da har vi besluttet at vi ikke vil have hende i en kuvøse (ved ikke helt hvordan det staves) hvor de kunstigt holder hende i live fordi så vil hun blive sort til sidst og vi ved ikke om det er smertefuldt. pluss at vi helst vil have et godt minne af hende. i bedste tilfælde (for mig i hvert tilfælde), vil hun ikke overleve fødselen eller den sidste mnd af svangerskabet. Jeg tror det blliver meget svært at sige farvel til den ene hvis hun overlever når jeg føder og være glad og overskudsagtig over den anden. det har jeg det altså lidt svært ved. men vi er meget taknemlige for at lære hende at kende inden i maven i form af spark og livstegn. også har vi fået en gratis scanning hver uge for at holde et øje med hende. Jeg synes de er perfekte! det er faktisk riktig svært at vide man mister et barn, og på samme tid være gravid med et anden barn der skal komme til verdenen. det er riktig urettferdigt synes vi, og tragisk, men på en anden side kan vi ikke gøre annet end at være glade for det vi får. det ville være nemmere at vente en bebs og det så gik galt, for så kunne man afbryde graviditeten og forsøge igen, og dermed glæde sig 100% over sin graviditet. men det er ikke altid det skal være helt nemt her i livet!

    Puha, sikke en omgang :( Kan godt forstå det er svært, og det bliver rigtig hårdt! Men husk at glæd jer over den ene raske pige i får, hvilket også er stort i sig selv!

    Kæmpe kram til jer fra mig :)


  6. Erica har fået lidt havre fras i en skål som snack. Hun spørger morfar om han ikke vil smage, han takker nej hvorefter Erica siger "jo morfar de smager skide godt!

    Det er altså ikke et udtryk vi normalt bruger :p

    Haha hvor sødt! Så kan man bare ikke lade være med at grine!? ;)


  7. ja, min mave er noget større en normalen, men nu er det også to derinde. Der kommer desværre dog kun til at være en der bliver født levende, da tvillinge B har en hjertefejl og ikke vil kunne overleve fødselen, desværre. Men indtil videre vokser de begge sig riktig store og der er i alt 60 cm baby inde i min mave :)

    Åh, så den anden lever altså stadig? Men de ved med sikkerhed hun ikke vil overleve?


  8. Ja, det er ikke så sjov en situation. også især fordi hvis det var èn bebs, ville de afbryde graviditeten, men nu hvor der jo er to, skal jeg gå hele graviditeten igennem vel vidende om at der kun er en der overlever.

    men det er en tanke vi er vandt med efterhånden, også forsøger vi at nyde jeg kan opleve de begge inden i min mave, og at glæde os over at der stadig er et raskt barn tilbage :)

    Er rigtig ked af det på jeres vegne! Er det længe siden? Og virkelig dejligt at der stadig er en rask tilbage!! Kram :)