Backkat85

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    453
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Backkat85

  1. Blev lige super inspireret af en overskrift i en anden terminsgruppe.. :) Nu ved vi jo alle mere eller mindre om vi skal have en dreng eller en pige.. Så, hvad skal jeres søn/datter hedde, eller hvad er jeres forslag? :) Hvis I har børn i forvejen, hvad hedder de så? :)
  2. Jeg tænkte da vi jo alke er ovre de 12 uger, at det kunne være fint med en mavebillede-tråd, da man sikkert kan se lidt mave på de fleste af os.. Og så kan vi jo følge hinandens maver hele vejen igennem :)
  3. Igen, tyvstjålet fra en anden terminsgruppe :) Synes det kunne være fint med et overblik over terminer herinde, så skriv jeres termin som kommentar, så opdaterer jeg listen løbende :) Skriv også gerne en kommentar med hvilket køn I venter, så skriver jeg det på også :)
  4. Super, du er på :)
  5. Min mave :)
  6. Men flot er den! :)
  7. Ahr, den der nu heller ikke så stor ud? :)
  8. Wow hvor er du flot! Og fedt lavet! Men lille, sød mave! :)
  9. Super, du er på :)
  10. Sikke en fin mave!! :)
  11. Tak skal du have :) Ja okay, det bliver da lidt hårdt :)
  12. Jaa ;)
  13. Ih, hvor er du fin!!
  14. Jeg ved faktisk ikke lige hvad mærket af da jeg har købt den brugt. Det er sådan en undertrøje ting som holder godt styr på mave og bryster :)
  15. Ja det er skønt! Og jeg glæder mig virkelig til der kommer rigtige spark hvor man ikke er i tvivl og mange af dem - og at manden også kan mærke dem :)
  16. Min mave fra i går :)
  17. Hej søde.. Ja har i noget tid haft de der bobler af og til, og den sidste halve uge til uges tid er det blevet til at jeg har dem mange gange hver dag, både lidt om dagen og meget om aftenen.. Og fik også nogle små spark den anden aften, så nu er det på vej ;)
  18. Sååå fint! :)
  19. Wow, hvor er du fin! Ja det begynder at gå stærkt fra nu af :)
  20. Kan jeg godt forstå! Det andet er noget pis, men må bare ikke tage den glæde fra jer at du venter dig, og at I får en skøn, sund og rask pige! :)
  21. Puha, sikke en omgang :( Kan godt forstå det er svært, og det bliver rigtig hårdt! Men husk at glæd jer over den ene raske pige i får, hvilket også er stort i sig selv! Kæmpe kram til jer fra mig :)
  22. Haha hvor sødt! Så kan man bare ikke lade være med at grine!? ;)
  23. Åh, så den anden lever altså stadig? Men de ved med sikkerhed hun ikke vil overleve?
  24. Er rigtig ked af det på jeres vegne! Er det længe siden? Og virkelig dejligt at der stadig er en rask tilbage!! Kram :)