kaninen

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    4
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About kaninen

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. @Karlottapohlent: Det er ikke jernmangel.. Jeg tager i forvejen Gravitamin og jerntilskud, og har løbende fået målt mine tal (fordi jeg netop havde jernmangel i uge 6). Der er ikke noget der.
  2. Øv, det er så træls! Har også selv døjet meget med bumser, indtil jeg fik ændret vaner og produkter. Heldigvis er det ikke gået så meget amok i graviditeten som jeg havde frygtet. Her er min erfaring: - undgå fede cremer (jeg tillader altså mig selv stadig at bruge Dermalogica Active moist, selvom der er parfume i - den virker for mig og er let) - rens for guds skyld din hud for make up HVER aften og sørg for at bruge fugtighedscreme bagefter. ellers udtørrer den og producerer mere fedt --> bumser - jeg har mange ar efter bumser og pigmetnforandringer, så jeg bruger makeup til at dække. Her er det vigtigt HVAD du bruger. Youngblood mineral foundation (som er en slags pudder og foundation i ét) har gjort underværker for mig og er det eneste make up jeg ikke har fået grimmere hud af. Tværtimod. Kan jeg kun anbefale. - vand vand vand Håber det hjalp lidt
  3. Dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste, der har prøvet det! Det er hammer ubehageligt, når man står i det. Det giver meget god mening - når jeg tænker efter, så har jeg nok fået alt for lidt at drikke og de 2 dage, det er sket, er der også gået noget længere tid mellem måltiderne (normalt spiser jeg en snack stort set hver time/hver anden). Og begge gange har det hjulpet at komme ned at sidde og få noget at drikke. Tager nok lige en tur til lægen for en sikkerheds skyld og får målt blodprocent og det hele (den har nemlig også været alt for lav), men jeg er i hvert fald ikke så bekymret længere, som jeg har været :) Tak for inputtene!
  4. Jeg er 17 hele uger henne og har nu 2 gange med en uges mellemrum oplevet, at jeg får en ufattelig kvalme efterfulgt af kraftig hovedpine og ondt i maven (som når man er oppustet). Efter et par minutter får jeg flimren for øjnene - så meget at jeg intet kan se heller ikke skygger/omrids. Jeg har det som om jeg skal besvime. Jeg har heldigvis begge gange haft min mor med mig, som fik mig ned at sidde og gav mig noget at drikke. Så har jeg fået det fint igen efter 5 minutter ca. Men jeg er noget bekymret, nu det er sket for 2. gang i dag. hvad pokker kan det være?? Jeg har selvfølgelig tænkt mig at kontakte min jordemoder/læge, men der er lang tid til mandag... Har nogen af jer prøvet at have disse gener i starten af 2. trimester?