TL89

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    78
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af TL89

  1. Hej piger Jeg fik testet positiv i går og i dag og er i dag 3+6 :D I dag har jeg nogle mens lignende smerter, kan det godt være ligamentsmerter så tidligt ? :) Håber der er nogle der vil svare mig :)
  2. Øv øv :/ hvornår skal du teste ?
  3. Nu spørger jeg nok dumt igen, men er det os meget normalt at jeg mest kan mærke dem om aftenen ?
  4. Taaaak :loveshower
  5. Det lyder godt :) Det bliver nok os bare mere virkeligt når man har været til den første scanning ? :) men jeg må jo bare overbevise min hjerne om at så længe jeg ikke bløder eller har voldsomt ondt så er alt fint :)
  6. Man har vel nok bare en "naturlig" bekymring om man nu skulle få mens.. Tak for det :)
  7. Stort tillykke :D Det er helt vildt fantastisk, jeg testede os selv positiv i går :loveshower
  8. Tusind tak :) så lykkedes det endelig :D Hvordan går det med jer ?
  9. Tusind tak :D
  10. Ja det er det :D og tusind tak :loveshower
  11. Det her var 14. cyklus vi prøvede :D Vi var blevet sendt videre til behandling og jeg fik en gennemskylning af mine æggeledere i april og det har åbenbart hjulpet. :D Hvis ikke det var lykkedes hen over sommeren skulle vi starte i behandling til august..
  12. Tusind tak og tillykke til dig os :D Det er den vildeste fornemmelse :D
  13. Tusind tak alle sammen :D Hvor er det bare vildt at det endelig er lykkedes nu :loveshower
  14. Jaaaaa, jeg har testet positivt i dag :loveshower Det er så mega vildt..
  15. Ja meget.. Jeg har os i dag haft svage mens smerter, men tør bare næsten heller ikke håbe på for meget..
  16. Ja det håber jeg os der er :) Jeg fik også nogle små stikkende fornemmelser i den ene side af underlivet i går aftes. det varede kun et par minutter, så man kan da håbe det måske var ægget der fik sat sig godt fast der :) Så kan det vel være et positivt tegn hvis du ikke har nogle symptomer nu og du plejer at have det ? :)
  17. De sidste par dage har jeg fået utrolig ondt nederst i min lænd, sådan en rigtig skarp "brændende" smerte.. Det var så slemt i går at jeg kom til vagtlægen, hvor han sagde at han kunne ikke finde ud af hvad det kunne være andet end en mulig graviditet og hormonerne blødgør mine led så meget at jeg får så mange smerter når jeg går eller står i noget tid. I dag er jeg så også begyndt at blive lidt øm ved lysken, så jeg håber da jeg i slutningen af denne uge kan teste positivt :) Måtte bare lige ud med det. :)
  18. Hej.. Jeg vil gerne være med her, hvis jeg må :) Jeg har testdag enten søndag i uge 23, eller mandag i uge 24 :)
  19. Nå det var så det ! Jeg er begyndt at bløde her til morgen.
  20. Hehe, jeg skal nok komme med en update så snart jeg ved noget :D
  21. Ja men var på toilettet meeget tidlig morgen, så der fik jeg det ikke lige gjort og kom fra det igen da jeg så stod op igen :)
  22. Jeg har ikke fået min mens endnu, men jeg har heller ikke testet siden torsdag morgen.. Men jeg er vidst ved at blive lidt småsyg.. :/
  23. Ja det kan godt være :)
  24. Men den blev selvfølgelig negativ :/
  25. Øv øv. Jamen jeg overvejer lidt og prøve at teste her til morgen. :) mine brystet spænder lidt nogle gange og det gør de aldrig hverken op til mens eller æl. :) men jeg har lidt som om jeg måske bare er ved at blive lidt syg :/