Bettybom

Nye medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Bettybom

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Status
  Andet
 1. Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke selv har børn. Men jeg har arbejdet i en vuggestue, med 4 stuer. Den ene stue brugte rigtig meget baby tegn - og det var simpelthen så fedt! Vi undgik så mange situationer, fordi vi nu kunne kommunikere med barnet, selv om denne ikke havde et ( for os) forståligt sprog. Vi brugte tegn som: Drikke, sove, sut, spise - hvilket jo er barnets basale behov i denne alder. Derud over brugte vi også tegnet for lege og ble. Nu var jeg på de forskellige stuer som flyver. Og jeg kunne tydelig mærke, at børnene var gladere og græd mindre på babytegn-stuen! Når jeg engang får børn, så skal de helt sikkert lærer tegn. Nu har jeg selv et høretab, så det ligger mig meget naturlig ( jeg kan nu sagtens høre uden høreapparater). Man siger jo, at børn vil kunne omkring 100 tegn inden de kan snakke - og det er da fedt! ( altså, hvis vi snakker rigtig tegnsprog - hæng mig ikke op på tallet - jeg er ikke 100% sikker, men det var i hvertfald ret højt! ) Begynd allerede nu at øve dig på tegnene - får dem ind, så de bliver naturlige og du kan dem. Barnet lærer dem ret hurtigt, men for folk der aldrig har brugt tegn, kan det være svært, lige pludselig at skulle "snakke med hænderne". Så Go For It :yay
 2. Jeg syntes det er lidt pinligt at købe chips og sodavand - især hvis det er det eneste der er i kurven! For nogle år siden, da jeg stadig var sammen med min eks og ikke havde fået min mens, var jeg jo lidt bekymret for om jeg var gravid ( jeg skulle bare ikke være gravid med ham :-) ) Nå men jeg får fat i graviditetstesten og lagt den på båndet og gudhjælpe mig om kassedamen ikke kommentere det og ønskede mig held og lykke! Arrgh - smilede pænt og håbede på at hendes lykønskninger ikke hjalp! ( hvilket de heldigvis ikke gjorde - min mens kom fire dage senere ;-) )
 3. nu er det ikke mig selv, men min søster har en dreng på 2,6 år. De ville vente med at sige det til efter nakkefoldsskanningen - men han havde lurede den! En dag da de alle tre lå i sofaen, ville hendes søn sparke hende lidt i maven, og hun sagde at det måtte han ikke. og han sagde " Nej, jeg skal jo passe på lillebror". Og så måtte min søster og kæreste jo tage snakken, om at ja, det var jo rigtig at han skulle være storebror. På det tidspunkt, vidste vi ikke om det blev en dreng eller pige - men det bliver skam en dreng ;-) Så børn de ved altså mere - de har nogle virkelig lange øre ;-) han har nok været 2,5 på det tidspunkt ..