Glowin

Medlemmer
 • Content count

  1,514
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

About Glowin

 • Rank
  BK bestis
 • Birthday 08/16/1986

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  01-03-2017
 1. Hvis du klikker på dit profilbillede, når du er på fra pc, kommer du automatisk ind til din profil. Der kan du ændre navn, indtaste terminsdato osv
 2. Det gjorde jeg. Stadig en fin lillebror, som ligger derinde og svømmer rundt Han er helt som han skal være ca. 315g og en drillepind. Det tog lidt tid at se de ting de skulle, men alt så fint ud. Jeg er sat igang med hjertemagnyl da jeg har haft forhøjet blodtryk i tidligere graviditet og så er jeg henvist til en fys + akupunkter for bækkensmerter, men udover det er alt som det skal være her Og nårh ja, så har jeg ændret mit brugernavn fra SiLi til Glowin - Glowin er mit 'dæknavn' fra da jeg var her på BK under graviditeten med mine 2 piger
 3. Til Silje på 5 har jeg købt: Flyverdragt Skijakke + bukser (fra sidste år) Regntøj (fra sidste år) Softshelljakke (fra sidste år) Softshelljakke med foer (fra sidste år) Beanie hue Strikvanter Angulus vinterstøvler (købt på bud i foråret) Mangler endnu at købe: Termostøvler Sne-vanter Elefanthue i uld Til Lina på knap 4, som går i udebørnehave, har jeg købt: Flyverdragt Vinterjakke + skibukser Softshell Heldragt med foer Regntøj Softshell jakke Fleece trøje Uld striktrøje x2 Green vinterstøvler (købt på bud i foråret) Ecco termostøvler Uld elefant hue Beanie hue Beanie strik hue Halsedisse Strik vanter Ski vanter Så.. vi er ved at være der :)
 4. Jeg sidder hos lægen for den berømte glukosebelastningstest. Bedst som jeg sidder og tænker på at jeg ikke rigtig har mærket baby i et døgns tid, placerer han solidt 2 spark lige ved siden af navlen! Jeg elsker den her tid! (Hvis man ser bort fra sukkervand der skal drikkes om lidt ;) )
 5. Det er jeg glad for at læse at det ikke er :)
 6. Vi skal afsted på mandag. Glæder mig helt vildt :)
 7. Nej man kunne også tage en medmenneskelig hat på og favne, at andre oplever noget du ikke gør og på en anden måde end du selv. Verden er ikke sort/hvid.Kun du kan gøre noget ved måden du udtrykker dig på. Ovenstående illustrerer blot at du ikke vil. Det siger mere. Jeg kommer til at føde i februar og havde egentlig overvejet at joine denne gruppe. Det bliver ved overvejelserne, når dette er måden man skriver til hinanden på. Og.. så håber jeg da for dig, at du også snart får fornøjelsen af at mærke dit barn, og kommer dig over misundelsen! :)
 8. Hov jeg havde slet ikke set din besked :) Vi har valgt den fordi den er nem at pakke sammen. Liggemål er blandt de største og så virker den nem at køre med :) Jeg vil ikke give dobbelt op, fordi der står Odder eller Emmaljunga på den.
 9. Jeg købte en fra byStroom til nr 1 og jeg GLÆDER MIG til at tage den i brug nu her til nr 3 :) Modellen hed Aida og minder om denne: https://bystroom.dk/pusletasker/gaida-pusletaske.html Havde også indhold til 2 blebørn med i den:)
 10. Ved ikke hvilken str han er i, men denne var måske en mulighed? http://www.nameit.com/dk/da/ni/baby-%7C-str.-40-74/overtoej/sovedragter-og-flyverdragter/newborn-nitmarinus-heldragt-13131251.html?cgid=ni-baby-outerwear-pramsuits-snowsuits&dwvar_colorPattern=13131251_DressBlues#start=1
 11. Ja da. Nem og virkelig lækker :) Nedenstående er ca til en 25cm springform. Marcipanbund Sukker - 125 gram Æg - 2 Marcipan - 125 gram Mel - 100 gram Bagepulver - ½ tsk. Overtræk Mørk chokolade - 100 gram Creme Vaniljecreme - ½ pose Mælk - 2½ dl Piskefløde - 1½ dl Pynt Jordbær - ca. 400 gram Marcipanbund Æg og sukker piskes. Mel og bagepulver røres i. Marcipanen rives og puttes i til sidst. Bunden bages ca. 15 min. ved 175 ° i en springform (25 cm i diameter) Overtræk Den mørke chokolade smeltes via vandbad og smøres på den afkølede bund. Creme Mælken og den halve pose vanillecreme piskes sammen.Piskefløde piskes i en anden skål, og vendes til sidst sammen med vanillecremen. Cremen lægges herefter på tærten, når chokoladen er stivnet. Pynt Tærten pyntes med ca. 400 g friske jordbær, som er skåret halvt over. Man kan evt. smelte lidt gele og hælde over, hvis bærrene er sure.
 12. Jeg har termin 1.3 :)
 13. Det kommer også an på dit nuværende niveau. En stigning på 3000 er meget hvis man fx får 25000 og føles som knap så meget hvis man i forvejen får 60000 :)