Bml1988

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    19
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Bml1988

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  1. Jeg var ude og shoppe med en af mine veninder i går - og hun nåede vist at blive lidt træt af mig. Jeg skulle hele tiden ned at sidde, fordi jeg var så træt :blush Den træthed der, den må gerne forsvinde! Jeg savner min energi!! :blink
  2. Prøv med et magnesium tilskud :)
  3. Jeg har lagt budget på alle de ting vi skal have købt (alt nyt), og der er for 30.000 kr. Som vi har sparet op :) Min svigermor mener ikke, at vi skal bekymre os om penge, fordi vi vil få så mange gaver af alle… Men det er bare ikke noget man kan planlægge efter ;)
  4. MIT RIGTIGE NAVN: Birgitte TERMIN: Ifølge egne beregninger har jeg termin 19 september - som er min egen fødselsdag!! :hurra FØDESTED: Århus SCANINGER: Ingen endnu JM KONSULTATION: Ingen endnu VENTER PIGE/DRENG/TVILLING: Vides ikke endnu MULIGE NAVNE: Ikke på bordet endnu STØRRE SØSKENDE: Første barn TAGET PÅ: Ved jeg ikke GENER: Træt med træt på, og kvalme SÅDAN VIL JEG FØDE: Det ved jeg ikke endnu PROFESSION: Selvstændig HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min kæreste (og muligvis min svigerinde, der er jordmoder, hvor jeg skal føde).