Ansjos

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    30
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Ansjos


  1. Tænder :-(

    Fik set i C's mund.

    Han er såååååå hævet, samme steder i begge sider.

    Av. Håbet da at det er tænder og ikke bylder eller noget.

    Er det normalt at de får kindtænder når de er 1 år ?

    Forstår hans sure humør såååååå godt nu

    Det kan de sagtens. Min datter havde 12 tænder inkl. 4 kindtænder inden hun blev 1 år.


  2. Jeg holder min datter hjemme mandag og tirsdag hveranden uge. Hun er ret glad for det, og for det meste tuller vi bare rundt og slapper af, nogle gange laver vi noget. Hun er tydeligvis glad for det, men derimod ikke så glad for sin børnehave. Det kommer sig nok også af 5 ugers ferie og så det faktum at hun blev storesøster. Bhv synes ikke hun skal have de fridage, fordi hun nogle dage er meget ked af det ved aflevering. De synes jeg skal give kortere dage. Øh, aflevere kl 9 og henter senest 15. Jeg synes de skal blande sig uden om, i og med at jeg har mulighed for at være sammen med mit barn og vi nyder det begge, og så er der ingen grund til at hun Skal være der alle dage... Er det bare mig??

    Nej det er ikke bare dig. Jeg synes det er overskud, at du giver hende de fridage! Og 9 til 15 er ikke en lang dag imo.

    Og fordelen ved hele fridage ind imellem frem for at hente tidligt er, at det også giver mere ro til baby og mor at man slipper for at skulle hente og bruge i bil til bestemte tidspunkter (og dermed risikere at vække baby fra lur). Så jeg vil også foretrække fridage, når overskuddet er til det.


  3. Den helt store nitte er, at det er på en hverdag :-/ Alle er trætte, og der er så meget at få til at hænge sammen... Samtidig er jeg jo fristet, hvert gang jeg ser et opslag, fordi jeg synes, at det virker som sådan en god ting...

    Vi går også en hverdag og min datter elsker det. Her er gymnastikdag fast rugbrødsdag til aftensmad - hurtig mad som et træt barn har nemt ved at overskue.


  4. Havde du så fuldtidsarbejde ved siden af? Tænker det bliver vildt med 2 børn og studie ved siden af arbejde også .. Men ja du har ret, vi skal jo arbejde i mange år endnu. Så for sent er det nok aldrig :)

    Jeg må se hvordan jeg har det med det efter næste barn tror jeg

    Ja, fuldtidsarbejde (med flekstid så jeg afspadserede til eksamenslæsning). Men ingen børn, da jeg begyndte. Fik første barn lige inden jeg afsluttede bacheloren.

    Kandidaten har jeg læst på normeret tid og med 15 timers job ved siden af. Specialet skriver jeg nu, mens jeg er på barsel med barn nummer to.

    Og ja, vi skal arbejde mange år, så det er om at være glad for det man laver. Men det er hårdt, når man har børn, og hvis man også har økonomiske forpligtelser, og er nødt til at arbejde fuld tid, så jeg kan godt forstå dig.

    Da jeg begyndte var det lidt med indstillingen, at jeg jo bare kunne stoppe igen, hvis jeg ikke gad, og jeg så det mere som en (meget nørdet) hobby end et karriereskift. Den indstilling hjalp mig.


  5. Ja den i Odense ved jeg godt eksisterer men 5 år kun for bachelor delen er godt nok lang tid :( er jo allerede snart 33 :( jeg tror jeg har fundet fred med jeg ikke bliver advokat.. Men godt at vide der er et smuthul!

    Altså jeg har læst med en som blev 50 under bacheloren og lige er begyndt på advokatuddannelaen. Så det er aldrig for sent.

    Jeg er selv 33 og igang med speciale på jura.

    Og selvom bacheloren er normeret til 5 år så tog jeg den på 4.


  6. Det forstår jeg ikke du kan? Jeg har en cand merc og har talt med KU fordi jeg så gerne vil læse jura- men det kommer jeg aldrig til fordi der jo ikke er plads på studiet?

    I Aarhus kan man læse bacheloren på deltid om aftenen som en efteruddannelse. Man skal betale en smule selv (omkring 1000 kr pr semester), men så er der tilgengæld altid plads, bare du har en adgangsgivende eksamen (og det må du have når du er vand mere). Der er undervisning en aften om ugen, resten er selvstudie. Uddannelsen er så normeret til 5 år (men jeg og andre har taget den på 4 år). Jeg tog den mens jeg boede og havde arbejdede i København - og jeg lavede en del som selvstudie og var slet ikke til undervisning hver uge og med fint resultat.

    Når først man har bacheloren er der fri adgang til optagelse på kandidatuddannelsen fordi der er ledige plader - i hvert fald i Aarhus.

    Jeg mener de også har en deltidsuddannelse i Odense, men ikke i København.


  7. Det forstår jeg ikke du kan? Jeg har en cand merc og har talt med KU fordi jeg så gerne vil læse jura- men det kommer jeg aldrig til fordi der jo ikke er plads på studiet?

    I Aarhus kan man læse bacheloren på deltid om aftenen som en efteruddannelse. Man skal betale en smule selv (omkring 1000 kr pr semester), men så er der tilgengæld altid plads, bare du har en adgangsgivende eksamen (og det må du have når du er vand mere). Der er undervisning en aften om ugen, resten er selvstudie. Uddannelsen er så normeret til 5 år (men jeg og andre har taget den på 4 år). Jeg tog den mens jeg boede og havde arbejdede i København - og jeg lavede en del som selvstudie og var slet ikke til undervisning hver uge og med fint resultat.

    Når først man har bacheloren er der fri adgang til optagelse på kandidatuddannelsen fordi der er ledige plader - i hvert fald i Aarhus.

    Jeg mener de også har en deltidsuddannelse i Odense, men ikke i København.


  8. Ja, jeg kan ikke tage en ny uddannelse, hvis den er fyldt, fordi jeg allerede vil have den højeste uddannelse (groft sagt)

    Men tror nu mange kandidatuddannelser ikke er fyldt - at bacheloruddannelser er fyldt betyder ikke nødvendigvis at kandidaten er.

    Jeg er ved at tage en kandidat i jura selvom jeg har en anden kandidat i forvejen. Intet problem. Hvilken kandidat vil du gerne tage i stedet for?


  9. Og til ældre som har haft skoldkopper, men dårligt immunforsvar, kan de give helvedesild

    Det kan det også til børn. Det fik jeg, da min lillesøster havde skoldkopper (syv år efter jeg selv havde haft det).


  10. Jeg er kommet frem til at eg både skal have en FlyTai og en fastvikle. Sådan går det, når man ikke kan bestemme sig.

    Kan nogen anbefale en god begynder fastvikle? Jeg tænker både mærke og blend. Og mht størrelse, skal man så starte med det, de kalder ens base?


  11. Tak for jeres besyv :tak :unsure Vi har købt bundgaard prewalkers også, men de fungerer heller ikke :unsure

    Og SÅ høj synes jeg heller ikke at hendes vrist er :chin:

    2h51b1j.jpg

    Måske var skoene bare slet og ret for små :unsure :help[/quote

    Nej det er da et par her perfekte små fødder hun har❤️


  12. Hmm Es fod virkede alt for tyk og "rund" til den sandal jeg havde købt til hende men længden passede. Er det mon fordi hun ikke går nok til at få rigtige sko endnu (og derfor ikke har flad nok fod) eller er det mon bare en gal model sandal? :unsure

    Det er angulus, er der mon nogen der ved, om de sådan er særligt "flade" i det?

    Altså jeg mener ikke smal/bred fod, men hvor "høj" foden er :unsure

    Min den ældste har også tendens til en høj vrist og her er Bundgaards sandaler gode. Jeg vil ikke tro det ændre sig så meget bare ved at hun begynder at gå mere.


  13. Og personligt, hvis mit barn havde udfordringer, så ville jeg altså finde det ret provokerende og ærgerligt, at få gavekort til behandlinger. Måske har hun prøvet alt, måske ønsker hun ikke bestemte ting. Det er sådan en ting, man bør blande sig udenom, uanset hvor gode intentioner man har, med mindre direkte adspurgt - synes jeg. :blush

    Meget enig med Babyblue i det her - det er en meget personlig ting, hvad man vælger at gøre for at hjælpe sit barn og det kan være meget følsomt.

    Ellers har jeg ikke så mange kloge forslag, der er allerede mange gode. Men hvis I har er sted i byen, hvor man kan købe færdigretter (det kan man tit ved slagter eller fiskemand), så synes jeg det var en god ting.

    Og det er altså tanken der tæller.


  14. Afhængig af mærke. Vores fra oscha er lige blevet udhvidet til 20 kilo så det er jo gammelt barn som nok bliver for stor før barnet bliver for tungt.

    Den er forholdsvis nem at binde selvom du stadig har lidt haler at holde styr på.

    Ja og nej. Kommer an på hvilken kliksele. nogle er totalt uergonomiske, nogle er ok ergonomiske og nogle er på højde med vikler. Det vigtigste er at barnet er støttet fra knæ til knæ og sidder i et M med C-bøjet ryg (afhængig af alder).

    Og jo det er vigtigt at den er køn, ellers gider man ikke rigtig bruge den ;)

    Tusind tak for svar. Tjekkede Oschas hjemmeside - de er lidt dyrere end Fidellas (selvom GBP falder i dag) og er de ikke anderledes i skulderen mere som en sele end en vikle?

    Ville elske hvis min store pige på snart 2,5 også kunne prøve at side i den, så det tiltaler mig med de 20 kg.


  15. Altså ergonomisk set ved jeg ikke om der er en særlig stor forskel... Jeg tænker at en vikletai må være marginalt mere ergonomisk hvis man vælger en af dem som kan indstilles, fordi den netop kan indstilles 100 % efter barnet, hvor klikseler vidst mere er 'one-size-fits-all'.

    Og jo, så synes jeg vt er flottere :whistling

    Tak for svar. Tror jeg skal se list mere efter en vikletai.


  16. Alt efter mærke kan de bære mellem 10-15 kg, mener jeg det er. Fly tai som min kan bære 15. Men det er jo så også indtil barnet er omkring 3 år.

    Ift at binde er det lettere end vikle og lidt mere kompliceret end en klik sele - et sted midt imellem der, synes jeg.

    Jeg synes det er en perfekt løsning til de bæringer hvor jeg ikke gider at stå og bøvle med en lang vikle, men heller ikke gider kun at må bære kortvarigt. Jeg er rigtig glad for den.

    Nu er jeg også glad for at vikle - hver ting til sin tid - men hvis jeg kun måtte vælge en af dem, så ville jeg faktisk nok vække en vikle-tai. (Heldigt for mig at jeg kan have både-og :p)

    Tak for svar. Jeg må indrømme, at jeg synes strækviklen er liiidt omstændig (og lang!) så tror jeg går kold i en fastvikle.

    Er sådan en fly tai bedre end en ergonomisk kliksele?

    Og så er vi vel enige om at det er et sagligt hensyn en fly tai er flottere end en sele, ik?


  17. Sådan en vikletai, hvor mange kg kan den klare? Hvor gammelt er barn kan man have i den? Og hvor nem er den at binde? Jeg er godt nok i tvivl om, hvad jeg skal have, når lillemanden er for ting til strækviklen.


  18. Er der mon nogen, det er lidt erfarne i at returnere tøj (til Zalando?)?

    Jeg vil gerne returnere en kjole. Mærket sidder stadig på, men den gennemsigtige pose, som den kom i, i pakken, er jeg kommet til at smide ud. Under returnering står der "læg de originalt indpakkede varer i vareæsken" og det kan jeg jo ikke uden den pose. Men den er (eller var) jo vitterligt bare et stykke plastik, dog med en stregkode på :chin:

    Hvad tænker I, kan jeg mon putte den i en anden pose og så pakke den og sende den? :chin: Eller er jeg nødt til at have fat i deres kundeservice? (Det kunne jeg nemlig godt tænke mig at slippe for, for det ville passe mig så fint at smide den på posthuset imorgen tidlig ;))

    Jeg kan desværre ikke hjælpe. Men jeg følger lige med her, for jeg står med nøjagtig samme problem. Her er det bare en badedragt til husets 2 -årige, der skal returneres til Zara.


  19. Eller hvad med Korsika? Der er i hvert fald flot natur. Kan anbefale byen Calvi. Vi var der i 2010 og cyklede, men der er også fine endags vandre/gåture og bare en hyggelig afslappet stemning. Vi boede på camping, så kan ikke anbefale hotel.