Marianne1983

Medlemmer
 • Content count

  342
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Marianne1983

 1. Har d så dårligt. Var ude cykle med min søn i cykelstol. På et tidspunkt stopper jeg og blæsten tager cyklen der er kommet i ubalance. Cyklen tipper til siden så jeg vælter og cyklen vælter. Er så bamge for om der kan være sker min søn noget. Han havde hjelm på. Har nogen prøvet noget lignende?
 2. Tak. Ja har også været ved læge og der var ikke noget umiddelbart. Men er bare bange for der alligevel kan være sket noget. Jo vi havde hjelm på men tænker d ikke er nogen garanti?
 3. For 10 dage siden faldt min søn forover på et betongulv med ansigtet først. Han blev fældet af een der kørte ned ad en rutschebane. Ja jeg har d så dårligt med d. Skulle lige se efter storesøster. Han græd med d samme. Og blødte fra munden. Vi var v tandplejen dagen efter og tandlægen vurderede tænderne var ømme men ikke løse. Han fik også et sår på hagen. Er så bekymret over om der kan være sket andet med ham. Noget med hans hoved eller kæbe. Nogle input. Han virker ikke til at have ondt. Og han spiser normalt. Han er 2.5 år Kan der være sket noget? Nogle lignende erfaringer?
 4. Tak ♥️. Der er ikke noget at se eller mærke saa haaber og regner med d er ok.
 5. Tak. Ja det er nok bare mig der er ængstelig.
 6. Hvordan ser jeres udmalkede mælk ud? Jeg ser kun et lille tynd lag øverst af den fede mælk og tænker om min mælk er for tynd. Og vil høre hvor stor en del af jeres der er fed
 7. Nogle der ved hvornår man må amme igen efter at have taget ammestoppille? Har fortrudt Tog een af fire
 8. Tak 2,5 mdr
 9. Tak :-) Nu har jeg spurgt LLL :-)
 10. Tak Hedder cabergolin Tror også d er 2 uger
 11. Nogle der kender Ditte el Charlotte fra barselshotellet i Gentofte? Vil bare høre hvordan de er
 12. Tak
 13. Tak. Hvordan er hun som person?
 14. Hvad var jeres tal til nakkefoldsscanning? Mit var 1:2775. På en måde godt men på den anden side kunne d være bedre...
 15. Hvilken stofble kan I anbefale? :-) Gerne een barnet kan bruge hele bleperioden
 16. Hvilke sandaler kan I anbefale til børn (2 årig)? Altså der er gode at gå i
 17. Nogle der kan anbefale et godt sted at gå til gymnastik for en 2-3 årig i Kbh el frederiksberg?
 18. Jer der er gravide 2. gang - Er I hurtigere blevet større? Min mave er stor her i 29. uge og får mange kommentarer om det.
 19. Tak, I to. Jeg er helt ok :-). Sødt af jer.
 20. Tak for svarene, piger :-)
 21. Nogle der ved om man har ret til at få en fostervandsprøve?
 22. Tak piger. Er 38 år og vi kan ikke overskue et barn der fejler noget (længere historie). Har hørt risikoen er 0,2 % ved fostervandsprøve og d er jo ikke så meget. Har overvejet niftytest ja men ved I hvor meget der tjekkes ved den i forhold til fostervandsprøve?
 23. Må man spise karrysild som gravid?!
 24. ok tak :-) tænkte bare om de blev betragtet som rå
 25. var til en tidlig scanning og er nu blevet i tvivl om det er dumt. For har læst man fraråder for sjov scanninger. Håber ikke der er sket noget ved det. er ca uge 6. nogle der ved noget?