Puttepigen87

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Puttepigen87

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Aner det faktisk ikke da jeg har en meget ustabil cyklus på 19-56 dage :s
  2. Jeg har taget en test i mandags, positiv, men med en mærkelig farve, så tænker at den er ugyldig selvom stregen kom inden for 10 sekunder. I går tog jeg så en test, den var negativ, og har i dag taget en ny test som jeg ikke kan tyde om er negativ eller positiv, så hjælp lige - både originalt billede og i negative farver Første billede, fra i mandags, andet billede fra i går, tredje billede fra i dag. Hvad mener i? Hvad er jeres dom? Gravid eller ikke?
  3. Det er bare lettere sagt end gjort ;) Mit hjerte siger jo at jeg skal beholde barnet, men jeg ved bare at han ikke vil være en del af det.
  4. Er blevet gravid på p-piller, så planlagt er det ikke. Har lige pt ingen at snakke med, men regner med at få bekræftet graviditeten ved lægen i morgen og så snakke med hende, men har det bare så svært ved tanken om abort :(
  5. Jeg har lige opdaget at jeg er gravid med min kæreste som jeg har været sammen med i 16 mdr godt og vel. Han vil ikke have barnet, han synes at en abort er eneste løsning! Det gør mig ked af det. Vores forhold er ej det bedste da han er meget dominerende overfor mig :( Vi bor ikke sammen, og har derudover en datter på 3 fra et andet forhold. Situationen er ej optimal. Men alligevel siger mit hjerte at jeg skal fortsætte graviditeten selvom fornuften siger stop det. Nogle der har været i samme eller en lignende situation?