stine-pigen_1

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    1
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About stine-pigen_1

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    21-12-2013

About Me

Min kæreste og jeg har forsøgt at jeg skulle blive gravid i snart 2 år. Jeg har PCO og det var planen at vi skulle til at have hjælp til det sidste del af 2013, fordi vi gerne ville koncentrere os om vores bryllup d. 7-9-2013. SELVFØLGELIG sker der det fantastiske at jeg for 4 uger siden fandt ud af at jeg er gravid :) UPS-- for brudekjolen ER købt... Men vi er overvældede af glæde, det er simpelthen så skønt... :)

Og min kjole kan lægges ud ;)

Fordi jeg har PCO har jeg haft 5 menses på ca 2 år, altså er det ikke til at regne ud hvornår termin evt kunne være, derfor blev jeg tilbudt en tidlig scanning, på det tidspunkt mente min læge jeg var 7+3, men til scanningen viste det sig at jeg kun var 5+2 :-/ sygeplejersken sagde at hun gerne ville se mig 1 uge efter, for at se om det overhovedet voksede... chok... men heldigvis 1 uge efter, var det vokset betydeligt OG der var de fineste hjerteblink :) Hold nu op hvor blev vi lettede. Jeg blev igen tilbudt en scanning 1 uge efter, for at se om der var 2 :-D uha.... Det var der ikke, men der var alligevel sket en del, den var vokset fra 3mm til 12 mm :) det er vildt..!!

Jeg har haft en del smerter i underlivet, men der er klart i bedring, måske osse fordi jeg har vænnet mig til det. Men jeg har KVALME :-/ enormt meget... men jeg er ved at lære hvornår jeg skal gøre hvad for at holde det nede ;)

Vi glæder os til at se det lille foster igen om 4 uger ca...