Amhvas

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    15
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Amhvas

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Og Vupti... så er dagen slut! Vi har haft en helt igennem fantastisk dag, som vi kunne nyde i fulde drag fordi vi ikke selv skulle stå for noget på selve dagen. Nu er vi trætte og vil gå til ro :)
  2. Her er Johannes' ønskeseddel: Ønskeseddel: Hynde til tripp trapp stol Tartan Blue De små synger (bog) Rytmik Grete i Den dynamiske Trio (cd+bog) www.rytmikgrete.dk Medlemsskab af Børnenes Trafikklub Acapulco stol sort eller tyrkis (billigst at købe her: http://kjaersgaard-b...-boern-870.html) Lille Wheely Bug - ko eller gris Gåvogn - en af disse: Gåvogn Sansegynge til indedørs ophæng Højdemåler i hvid http://www.abcleg.dk...aaler-2260.html Motorik legetøj bObles (vi har kyllingen) Angulus begyndersko, http://www.netskobut...yndersko-1.html
  3. Så har vi fået svar fra vores kamerat. Han har fri og vil meget gerne lave mad. Så må vi jo se hvad vi ender med at få :)
  4. Så blev alle invitationer sendt/afleveret. Vi endte med at blive enige om den korte gæsteliste - det holdt hårdt, og tror stadig manden er liiidt bange for reaktionerne, men nu har vi taget valget! Jeg er glad for vi ikke skal være så mange, vi holdt stort bryllup i efteråret, så føler ikke vi på nogen måde skylder nogen noget. Nu bliver vi den nærmeste familie for Johannes, og jeg glæder mig :)
  5. Tusind tak :) er også ret godt tilfreds med dem.
  6. Så er invitationerne ved at være færdige...
  7. Gæsterne Det er sgu lidt svært at finde ud af hvem der skal med... vi kan ikke rigtig blive enige herhjemme. Vi er enige om at det kun er familie - så langt så godt! Men hvor langt man skal gå ud kan vi så ikke lige blive enige om. Det der irriterer mig mest er at manden vl have fem personer med, som vi nærmest aldrig ser. Vi besøger dem ikke, og ser dem kun hos andre familiemedlemmer. Der er ikke uvenskab eller noget, det er bare ikke nogen vi kommer sammen med (jo, den ene er dybt alkoholiseret, så ham gider jeg faktisk ikke, men de andre er der ikke noget med). Men manden vil gerne have dem med, og jeg har sådan på fornemmelsen at det kun er fordi han ikke tør vælge dem fra. Og DET pisser mig af!!! Men jeg er ikke kommet længere med at lave indbydelser, så vi har stadig lidt tid at diskutere i... Gæstelisten ser sådan ud: 2:Bedstefar + farmor 2: Mormor + morfar 2: Faster T, Onkel R og fætter V 3: Faster S, Onkel JO og fætter S 2: Morbror T + A 1: Oldemor G 1: Oldemor S 1: Oldemor K 3: Min moster K, fætter K + S 1: Mandens farbror G Dem vi er uenige om: 2: Mandens moster G + I 2: Mandens "moster" M + H 1: Manden morbror K
  8. Indbydelser Jubiiii :yay Johannes og jeg har i dag været i Holstebro og købe ind til at lave indbydelser. De bliver såååå fine. Jeg havde jo egentlig tænkt mig at holde mig til det traditionelle lyseblå, men de havde ikke det karton jeg gerne ville have. Så i stedet blev det til noget lysegrøn/lime agitig noget, og det bliver meget bedre kan jeg allerede mærke. Så er det bare lige med at få Johannes til at forstå at mor skal klippe-klistre :kuller Jeg skal selvfølgelig nok lægge billeder ind når jeg har fået lavet den første indbydelse. Jeg har hentet min inspiration her, de har altså nogle feder idéer hvis man er til gør-det-selv!
  9. Mad Vi går og venter på svar angående maden. Vi har spurgt en god ven om han vil lave maden for os, og det ville han gerne. Dog skal han lige sikre sig at han kan få fri fra arbejde først, så vi må vente med at få det endelige svar... ih altså, det er en lille smule frustrerende når nu det er ham vi gerne vil have til det. Hvis han ikke kan få fri har vi endnu et kort i ærmet inden vi må ty til mad "udefra". Nu må vi se hvad det ender med.
  10. Tak :) Manden og jeg havde jo så kun to navne vi kunne blive enige om - og det først da han var blevet født. Inden var vi MEGET langt fra hinanden :D Men da knægten jo ligesom ikke kom ud med navneskilt måtte vi jo finde et navn, og heldigvis skulle ingen gå på kompromis :rolleyes Vi skal være i et stort mødelokale på min mands kontor. Ikke noget særligt, men vi vil hellere bruge "leje-penge" på noget andet :)
  11. Ønskeseddel: Hynde til tripp trapp stol Tartan Blue De små synger (bog) Rytmik Grete i Den dynamiske Trio (cd+bog) www.rytmikgrete.dk Medlemsskab af Børnenes Trafikklub Acapulco stol sort eller tyrkis (billigst at købe her: http://kjaersgaard-b...-boern-870.html) Lille Wheely Bug - ko eller gris Gåvogn - en af disse: Gåvogn Sansegynge til indedørs ophæng Højdemåler i hvid http://www.abcleg.dk...aaler-2260.html Motorik legetøj bObles (vi har kyllingen) Angulus begyndersko, http://www.netskobut...yndersko-1.html
  12. Så blev kirken bestilt! Heldigvis kunne vi godt få den dato vi gerne ville - nu skal vi bare have aftalt en tid til at tale med præsten, men det haster jo da heldigvis ikke. På kirkekontoret skulle de have navn og adresse på Johannes' faddere. VI har valgt at vores søskende skal stå fadder til ham, men vi har ikke lige nået at spørge hans fastre... nu er de opivet som faddere, så håber vi de siger ja når farmand senere i dag ringer til dem, men mon ikke den er rimelig sikker?? Jeg havde såurgt min bror om han ville - hans første svar var: "Hvad vil det sige?" :oops men det vidste jeg godt han ville sige :D Så da jeg lige fik ham forklaret hvad det ville sige, og hvad det ville betyde for mig hvis han ville, så var han helt klar på det. Udover fadderne skulle vi også opgive hvem der skulle bære Johannes. Vi er blevet enige om at det skal jeg, så er den ting også på plads. Nu kommer en af de lidt mere "op ad bakke" ting vi skal have ordnet så. Dåbskjolen er ikke stor nok fordi vi venter så længe med at få ham døbt. Gad vide om man kan få den udvidet, eller sat kiler i?? Kjolen er en min moster har syet da min fætter skulle døbes for 32 år siden, så det er ikke fordi den er i sådan noget skrøbeligt stof eller noget, men jeg kan i hvert fald ikke selv ordne det. Derudover vil jeg rigtig gerne have broderet navne og dåbsdatoer på dem der har haft den på, så det skal jeg også have fundet ud af hvor og hvem der kan gøre det. Nogle gode forslag?
  13. Vi er, selvfølgelig, også ret vild med navnet. Det var super svært at finde et navn vi kunne blive enige om... Men vi havde nogle kriterier, det skulle være dansk og nemt at stave. Forstået på den måde at han ikke skulle have et navn som han altid skulle stave for folk. Da han blev født (vi kendte ikke kønnet før fødslen) stod den mellem Jens eller Johannes. Den sidste nat på sygehuset kunne jeg bare mærke at Johannes var det rigtige, og heldigvis var min mand enig :P
  14. Hmmm... jeg havde ellers svoret at jeg aldrig skulle lave en tråd, men nu sidder jeg her så alligevel. For overblikkets skyld - eller noget :) Johannes skal -forhåbentlig - døbes den 30. juni 2013 i Vor Frue Kirke i Skive. Når jeg skriver forhåbentlig er det fordi vi endnu ikke har været på kirkekontoret. Det er svært at få tid til for min selvstændige mand når de har så korte åbningstider. Men forhåbentlig kommer vi derned i dag. Det er lidt sent at holde barnedåb efter min mening, men eftersom jeg endnu ikke er gået på barsel pga. eksaminer har vi altså valgt at vente til jeg er færdig. Jeg har ganske enkelt ikke overskud til at skulle holde fest og gå til eksamen på én gang.