Misse23

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    143
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Misse23

  • Status
    Aktivt medlem
  • Fødselsdag 02/12/1990

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    04-10-2014
  • Lokation
    Solrød Strand
  1. Jeg var hos gynækolog den anden dag(af andre årsager end graviditeten). & sidst jeg var hos ham, sagde jeg til mig selv "ALDRIG om jeg skal hen til ham igen!" Nååå, denne gang var han igen den gyn. der havde tid hurtigst (Wonder why) og valgte derfor ham igen. Nåå, også denne gang er han bare pisse nedladende og følte mig SÅ ydmyget, og da jeg sku ind og ta mine bukser af tænkte jeg bare "Ej, jeg skrider sq bare" Og kunne bare mærke min underlæbe vibrere :( Nåå, så siger han "og mens vi lige venter, gør vi liiiiige sådan her" og så stikker han bare den der vaginale scanner op i mig, og jeg tænker bare " ej for helved man, du skal skuda sige når du stikker den op" ´Jeg anede jo ikke det var det han ville. Nå, men han scanner mig jo så, og jeg kan se min baby er 9,7 mm. Og jeg tog mig SÅ meget sammen for ikke at bryde ud i gråd, for blev mega glad for at se der var liv, men vidste bare at lod jeg mine tåre få frit løb, ville det ta overhånd pga. situationen med ham. Var ked af måden han var på, men alligevel vejede det bare SÅÅÅ højt at han scannede mig uden jeg havde bedt om det, men kunne dælme ikke komme hurtig nok ud derfra, så jeg bare kunne tude! :unsure
  2. Så er der oprettet en facebook gruppe for termin 2014, men den er gjort hemmelig så ens venner og familie intet opdager, derfor skal administratore tilføje folk til gruppen, så hvis du/i vil være med, skriv da en privat besked til mig med dit navn i , så finder jeg dig / jer på facebook :-)
  3. hej. jeg ka desværre ikke besvare dit spørgsmål om skejby, men ved at aku-hammel.dk sku være ret dygtige akupunktøre... de ligger b.la. i hammel :-)
  4. Okay :0) dejligt at få det på plads :-)
  5. Kunne være så hyggeligt at møde :) hvor er det du bor Evita? Eej jeg er altså mega i tvivl. Jeg er i dag i uge 8,/ 7+0 ... hvad skal jeg sige når folk (primært fagfolk) spørg? Og når man skal til nakkefold uge 12 ... er det så når man er ca. 12+0/uge 13 , eller er det når man er ca. 11+0 / uge 12 ? Jeg skal have det skåret ud i pap åbenbart:0)
  6. Lægen sagde ikke andet end jeg sku ta mine forholdsregler. puuha hvor er jeg dog bare træt konstant, lige meget hvor meget jeg sover.. Jeg får en frygtelig kvalme hvis jeg bliver det mindste sulten, det er lidt træls, for aner jo aldrig hvornår min sult dukker op.
  7. Stort Tillykke Evita :-) Hvor dejligt med en mere... Kunne være hygsomt, (og liiidt mere overskueligt) måske at oprette en facebook gruppe for os der har termin tæt på hinanden, hvis folk er interesserede i det, og interesserede i at lære hinanden dét mere at kende :loveshower
  8. Puha hvor er jeg dog bare træt i de her dage, og jeg bliver hurtigere irriteret, og har en kortere lunte - i hvertfald i forhold til mine beboere på arbejde, der er jeg sq nød til at tage mig sammen og ikke lade det overtage den jeg egentlig er.... For har det sådan generelt at "bare" fordi man er gravid, er det ikke ens betydende med at det er OK at være sur, tvær og en kælling ind imellem. Men det bunder jo bare i træthed og selvfølgelig alle de andre ting der sker i kroppen. Plus jeg synes sq det er svært at folk ikke må vide det..
  9. KÆMPE STORT TILLYKKE 123baby & Evita :loveshower :stork Så er vi 4 der nærmest følges ad, hvor dejligt og spændende :-) Til jer der har testet negativ, øv bøv :-( Op på hesten igen, og vi krydser alt hvad vi kan næste måned! :kiss
  10. Så har jeg i dag været til samtale på et andet plejecenter. Havde søgt en stilling i deres vikarkorps, og jeg fik det :bunny Lækkert, så kan der lige tjenes lidt ekstra inden den lille kommer :yay Skal så i intro på onsdag - og så fortæller hun at en af beboerne har MRSA , og jeg tænker FUCK! Der skal jeg fan... ikke ind! Nåå, tænkte så på vej hjem at hvis jeg tager mine forholdsregler og overholder alle procedurene i den sammenhæng, kan det vel ikke gå galt.. Men ringede lige til min læge, som sagde at jeg liiiige skulle komme forbi dem i morgen, hmmm - ja det forstår jeg ikke hvorfor jeg skal ? Mærkeligt, men jeg gør det selvfølgelig. Men ellers har jeg tænkt lidt på at sige til mine nye kolleger, at jeg lige har haft noget med maven og derfor vil jeg helst ikke derind? Lyder det ikke meget fair at sige sådan? Eller giver jeg dem så indtryk af at være en doven fætter? På den anden side kan jeg jo i realiteten være total ligeglad med hvad de synes, for jeg er jo "bare" vikar - og regner med primært at være det om natten...
  11. Jeg har det meget i hovedet at jeg skal passe på de tunge løft, jeg er også meget mere forsigtig når jeg har med medicin at gøre - bruger meget mere handsker, hvor jeg før var lidt mere "aah" .. Ja jeg passer generelt mere på, med det hele faktisk... Uha, ja det er sq langt væk :P
  12. Jeg ser den også. Og jeg selv testede os positiv for en uge siden, men da jeg brugte de der "billige" tests, ku jeg næsten ikke se streg nr. 2 , købte derfor clearblue i Matas, som skriver gravid eller ikke gravid :-)
  13. Hahaha Malouski :bunny Ja, hvis jeg ik havde været gravid var jeg reageret anderledes , hæhæ
  14. Jep, er social og sundhedsassitent og fast aftenvagt på et plejecenter. Jeg er 6 uger henne :-) Men tror os min sult stammer lidt fra mit pludselige rygestop for en uge siden, da jeg testede positivt :-) Hvor i landet bor du Kofoed?
  15. Har godt nok læst at første besøg sku være lidt skuffende, meen jeg glæder mig alligevel helt vildt, for det er et skridt nærmere mod at det er virkeligt. :yay Ja indkaldelse til nakkefold bliver sku også dejligt at komme til , og ikke mindst at komme igennem med forhåbentlig godt nyt. Yaaay :yay Jeg synes simpelthen jeg er sulten hele tiden, :mam Det er ret frustrerende, for føler allerede jeg har taget på og har topmave ( mere end jeg plejer) :-) Selv en beboer (dement) på mit arbejde kaldte på mig den anden aften, og spurgte om jeg gemte en lille baby i maven for hun havde i nogle dage bemærket min strutmave, hmmmmm-... og så græd hun af glæde og jeg græd selvfølgelig med :kram Meget sødt, men det kan skuda vel ikke passe man allerede kan ane det på mavsen? Men sød beboer alligevel.