Isblomst

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    36
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af Isblomst


  1. Haha... I er sjove :D Jeg har altså også spist både pandekage med is og en separat is i dag - og skal da have en pandekage eller to mere i dag! (Min undskyldning er, at lillepigen jo skal nå at tage en masse på her til sidst, så hun har brug for masser af kalorier... :gravid


  2. Jeg er gået i gang med at vaske hele baduljen inkl. babys nye dyne - vil ikke have der sidder kemikalier i fra fabrikken nemlig. I Jysk kan man købe specialsæbe til dyner og puder - tror ikke man skal bruge almindelig vaskepulver og heller ikke skyllemiddel. Så vasker jeg dem ved 60 grader, så støvmiderne dør, og så tørretumbler jeg det bagefter med 2 tennisbolde - ellers klumper fjerene sammen, så det er vigtigt. :)


  3. Jeg er også i tvivl og har spekuleret over det samme. Vi har 10 hvide stofbleer pt., men tror egentlig ikke det er nok, for efter hvad jeg har hørt, bruger man nemlig rigtig mange. Jeg planlægger at købe min. 10 til med mønster/farve, og så vil jeg bruge den ene farve til amning/hoved og den anden farve til pusle/numse. Så kan man jo altid købe flere senere, hvis det bliver nødvendigt.


  4. Jeg elsker når lillepigen hikker. Men det er tanken om, at det er lillepigen, der gør at jeg godt kan lide det. Havde det været en nerve, som jeg også synes, det kan føles som, så var jeg blevet vanvittig. Synes også der er stor forskel på hikken - alt fra at hele maven ryster til at det bare vibrerer lidt.


  5. Jeg har den sidste uges tid vågnet op med ømme led i især venstre hånd og især i lillefingeren, som også ser hævet ud nogle gange, og som føles mærkelig når jeg bøjer den - men det forsvinder i løbet af morgenen. Men ja det er nok væske. Har også lidt væske i ben og fødder men ikke alarmerende. Synes også at nogle gange når jeg går, så er det som om, jeg kan mærke nerverne i mine fødder. Det er ret ubehageligt. Noget I andre kender til? Er det mon også pga. væske eller de ekstra kg.?


  6. Jeg har bestilt en Pabobo Super Nomade natlampe på nettet. Jeg ville gerne have noget, som jeg også kunne bruge som læselampe, så prøvede at finde noget med hvidt lys. Om den er ideel til pusle- amme- læselampe ved jeg ikke endnu, da jeg først lige har bestilt den. Den er lidt dyr, men man kunne også få en, der hedder Pabobo Nomade natlampe, som er halv pris af Super Nomade lampen. :rolleyes


  7. Taaak Pada :)

    Nøj det er da vildt du kunne ligge på maven. Det har jeg ikke kunnet siden uge 7 ca.

    Jeg kan bedst mærke puf om aften, når jeg ligger på ryggen i min seng. Men mærker også af og til puf i løbet af dagen. Forleden da jeg havde været ude og svømme, mærkede jeg ekstra mange puf i maven om aften.