Isblomst

Medlemmer
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Isblomst

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 06/01/1978

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  31-10-2013
 • Lokation
  København Ø
 • Interesser
  Læse, film, gåture, svømning, venner, skrive, pennevenner, være kreativ og nu selvfølgelig mit kommende barn over alt andet.
 1. Haha... I er sjove :D Jeg har altså også spist både pandekage med is og en separat is i dag - og skal da have en pandekage eller to mere i dag! (Min undskyldning er, at lillepigen jo skal nå at tage en masse på her til sidst, så hun har brug for masser af kalorier... :gravid
 2. PS: Vi har en rullemadras af bomuld over topmadrassen, så den kan man nemt tage af og vaske, det kan klart anbefales.
 3. Jeg er gået i gang med at vaske hele baduljen inkl. babys nye dyne - vil ikke have der sidder kemikalier i fra fabrikken nemlig. I Jysk kan man købe specialsæbe til dyner og puder - tror ikke man skal bruge almindelig vaskepulver og heller ikke skyllemiddel. Så vasker jeg dem ved 60 grader, så støvmiderne dør, og så tørretumbler jeg det bagefter med 2 tennisbolde - ellers klumper fjerene sammen, så det er vigtigt. :)
 4. Tager I badekåbe/morgenkåbe med på hospitalet? Den fylder så meget, men er måske meget rar at have og nem lige at tage på.
 5. Jeg er også i tvivl og har spekuleret over det samme. Vi har 10 hvide stofbleer pt., men tror egentlig ikke det er nok, for efter hvad jeg har hørt, bruger man nemlig rigtig mange. Jeg planlægger at købe min. 10 til med mønster/farve, og så vil jeg bruge den ene farve til amning/hoved og den anden farve til pusle/numse. Så kan man jo altid købe flere senere, hvis det bliver nødvendigt.
 6. Har I besluttet jer for navn til jeres små poder? Hvad skal jeres hedde? Her er vi stadig i tvivl! :rolleyes
 7. Taaak :) Og tillykke med din lille dreng inde i maven. :)
 8. Vi tog en privat scanning for et par måneder siden, hvor vi fik en masse 3D fotos og kønnet at vide. Vi venter en SÅ fin lille pige. :loveshower
 9. Jeg har arbejdet indtil for en uge siden (da var jeg i uge 33), hvor jeg startede med at afholde et par ugers ferie - derefter går jeg så direkte over i graviditetsorloven.
 10. Jeg synes, jeg har plukveer hele tiden. Hver gang jeg rejser mig op, så får jeg den ene plukve efter den anden - altså ikke noget der gør ondt, men det strammer meget om maven og føles ubehageligt. Har I det også sådan?
 11. Jeg elsker når lillepigen hikker. Men det er tanken om, at det er lillepigen, der gør at jeg godt kan lide det. Havde det været en nerve, som jeg også synes, det kan føles som, så var jeg blevet vanvittig. Synes også der er stor forskel på hikken - alt fra at hele maven ryster til at det bare vibrerer lidt.
 12. Ej nu MÅ jeg altså se at komme i gang med at pakke... Hvad pakker I i? En taske eller en af de der bittesmå kufferter?
 13. Jeg har den sidste uges tid vågnet op med ømme led i især venstre hånd og især i lillefingeren, som også ser hævet ud nogle gange, og som føles mærkelig når jeg bøjer den - men det forsvinder i løbet af morgenen. Men ja det er nok væske. Har også lidt væske i ben og fødder men ikke alarmerende. Synes også at nogle gange når jeg går, så er det som om, jeg kan mærke nerverne i mine fødder. Det er ret ubehageligt. Noget I andre kender til? Er det mon også pga. væske eller de ekstra kg.?
 14. Jeg er nu i uge 34+5 og har taget 10 kg. på. Jeg synes det kommer meget i ryk - sådan en lang periode hvor jeg ikke tager på, og så pludselig ryger vægten op hvorefter den igen står stille.
 15. Stort tillykke - hvor er hun skøn! :balloons