kkkkkkkkzxcLSKDC

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About kkkkkkkkzxcLSKDC

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 02/13/1990

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Hej dejlige damer. Jeg skal holde babyshower og er studerende så har ikke det store budget. Har i nogle gode ideer til hvad man kan lave? Jeg har aldrig selv været til babyshower og ved derfor ikke rigtig hvad det indebærer. Har i nogle gode erfaringer og måske lidt leftover pynt i kunne tænke jer at sælge/give videre til en fattig studerende? Glæder mig til at høre jeres indput. :)
  2. Manden og jeg skal bestemt også med. Vi glæder os begge meget. :D
  3. 15. marts
  4. Navn: Inna Helbæk Aurorealis Alder: 24 Termin: 13-17 marts kommer an på om jeg regner efter mens eller befrugtning som jeg har helt styr på da det var via IUI-H 2. forsøg Børn: Det er første, har prøvet i et år. Fødested: Regner med det bliver Riget Bor: Østerbro Civilstand: Lykkeligt gift siden 17 aug. 2013
  5. Rart at vide at man ikke er den eneste jeg kunne faktisk godt tænke mig at have bare en lillesmule kvalme, så ville det måske føles lidt mere virkeligt.
  6. Hej. Tænkte vi skulle oprette en tråd om symptomer så man kan følge med. Den anden er efterhånden lidt rodet. :D Jeg starter gerne. Jeg har ømme bryster og meget sensitive brystvorter, tisser hele tiden! sover så snart jeg kan komme til det. som det sidste har jeg kraftige mens lignende smerter med jævne mellemrum men de går heldigvis over. Politikens graviditetsbog skriver at det er helt normalt. Jeg har også en smule ligamentsmerter, når jeg strækker mig efter noget for hurtigt eller sådan lidt som om mine nedre mavemuskler er blevet lidt for korte. Jeg er sluppet for kvalme indtil videre. Udover det er der også gået perfektionist i mig og jeg læser og forbereder jeg mig alt hvad jeg kan. vælter mig i bøger og gravid blade. :D
  7. Hej damer. Vi har nu fået det bekræftet af lægen og den er god nok. Jeg vil høre om der er nogen af jer der ved om man i dk kan skaffe en bog hvor man kan dokumentere sin graviditet. Der findes en del på Engelsk nemlig, og synes det kunne være ret sjovt. Her har vi ingen kvalme heller, men murren i underlivet. Er der masser af.
  8. Også et forsigtigt håb her fra. Er 4+3 ved det helt præcist fordi vil har været igennem IUI-H. Har endnu kun lavet test med mere eller mindre gennemsigtige streger, men dog er de synlige. Skal på Riget i morgen for at få taget en bekræftende blodprøve. Om os, Tjahh... Vi har haft en hårdt forløb med meget uafklarethed og ubesvarede spørgsmål. Men på den positive side er vi nok kommet stærkere ud af det som par. Vi blev gift for et år siden og dette er bestemt et planlagt barn. Af tegn har jeg self. udebleven mens, brystspændinger og haft mens.-agtige smerter over de seneste seks dage i perioder og så skal jeg tisse ofte! Jeg kan ikke sove igennem en nat uden at skulle op. Har taget 4 test. Jep vi kender også testmonsteret. Kan ikke rigtig tro på det endnu. Har jo prøvet skuffelsen. Håbefulde og spændte venter vi.