AnnaKatrine

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    11
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About AnnaKatrine

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 09/30/1989

Profile Information

  • Status
    Er mamma
  1. Tusind tak til jer alle sammen :) Synes allerede jeg har fået meget ud af siden og nogle gode, brugbare besvarelser :)
  2. Nej hun sover ikke mellem 14 og 19. Hun følger den rytme der er i hendes dp. Nogle enkelte gange kan hun godt sove til kl 15, men hun vågner oftest selv kl 14 :) Hun står op 6-6.30, kommer i seng kl 19 og sover hele natten. Ja hun får flaske når hun vågner fra hendes lure :)
  3. Har godt nok tænkt på at hun skal have havregrød til morgen :) Det må jeg hellere få begyndt på :) Hun vil nemlig rigtig gerne have rugbrød til frokost, så det passer fint at flytte havregrøden til om morgenen :)
  4. Jeg ville lave indonesisk rejesuppe :) Du får lige en opskrift :) 1 stort løg 2-3 tsk karry (det rigtige karry :D ) 1 dåse hakkede tomater 1 stor kop oksebouillon 1/4 l fløde 1 dåse ferskner Rejer Hvidkål Brænd karry af i lidt olie sammen med løgene. Når løgene er gyldene, tilsættes tomaterne (jeg plejer at blende dem), oksebouillon og fløden. Skær fersknerne i tern, og hæld ca. halvdelen af ferskensaften i suppen. Varm godt op - det skal kun lige knap koge. Skær hvidkål i små strimler. Anret kålen på bunden af en dub tallerken, hæld den varme suppe over og put rejer på toppen :) Det smager fantastisk og er så nemt og hurtigt at lave :D
  5. Tak for dit svar :) Hun sover fra 8-9.30 og igen fra 11.30-12 til 14 ca. Hun kommer i seng kl 19 og sover som regel hele natten :) Kan hun godt nøjes med 3 flasker om dagen? Er så nervøs for om hun får nok væske, da hun allerhøjst drikker et kvart glas vand eller mælk til sine skemåltider :unsure
  6. Ja, kan godt se hvad du mener :) Tror bare det er fordi, at jeg er nervøs for at hun ikke får nok væske? Hun drikker allerhøjst et kvart glas vand eller sødmælk til sine skemåltider. Er det så nok med 3 flasker om dagen?
  7. Tusind tak alle sammen for den skønne velkomst :D
  8. Jeg plejer at sige fra ve-start eller vandafgang :) Min første tog ca. 13 time fra vandet gik. Kl 6 om morgenen, veer kl 7 og hun er født 18.45. Min anden fødsel tog ca. 3 timer fra første ve. Kl 18, vandet gik kl 21 og hun er født 21.09. :)
  9. Tusind tak :D
  10. Hej :) Jeg søger lidt råd omkring mme og mad til min datter :) Carolina er 7 1/2 måned, og er faktisk i tvivl om hvor meget MME hun skal have om dagen? Hun gider det ikke rigtig mere og er gået fra at drikke 235 ml hver gang til at drikke imellem 100-200 ml pr. gang. Men hun får selvfølgelig også skemad. Hun får grød til formiddag, frugtmos om eftermiddagen og kartofler/grønsager/kød til aften. Hun får flaske når hun vågner om morgenen, ca. kl 6-7, kl 9.30, kl 14, kl 16.30 og kl 19 inden hun skal sove. Skemad er kl 11, kl 16 og kl 17.30-18. Er dette meget overdrevet? Hvad kan jeg evt. gør anderledes og hvad må hun ellers spise?
  11. Hej med jer :) Så faldt jeg lige over Babyklar.dk og tænkte at det så meget hyggeligt ud :) Så jeg oprettede da en profil og nu må jeg hellere præsentere mig :) Jeg hedder Anna-Katrine - i det daglige kaldes jeg bare Anna :) Jeg er 23 år og gift med Ole på 28 år. Vi har sammen to dejlige piger, Lærke fra okt. 2009 og Carolina fra juli 2012 :) Til daglig læser jeg HF og er færdig til sommer, skal derefter finde ud af hvad jeg så vil - men med så mange valgmuligheder, som der er idag, så er det ikke nemt :) Har egentlig aldrig haft den følelse, at der bare var en bestemt ting jeg ville :) Min mand arbejder for Skagen Beton, der køre han lastbil eller laver fliser :) Nå, det var lidt om mig/os :) Glæder mig til at se hvad dette forum har at byde på :)