BiancaBiancasen

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af BiancaBiancasen


  1. Jo, men det er jo nogle tal fra dette år - Feks. at jeg tjener mere

    Det vil så være forskudsopgørelsen for 2014 du skal ændre det i, for at det kan få betydning for november og december i år.


  2. Nej, dog ikke v.bro parken. Vi søger i Buddinge, men de er populære her ;)

    Den vi har fået tilbudt er i Høje Gladsaxe og det er kun knapt 1/2 år siden en mand blev skuddrabt udenfor netto tæt ved institutionen, samt fundet patronhylstre (eller hvad det nu hedder) på samme gade som vuggestuen. Tør ikke risikerer vådskud ind på legepladsen..

    Er ellers sikker på at det er en god vs, vores naboer kender den (enten var det den deres datter gik i eller også var det en fra datters mg der gik der i en periode)..

    Hvor i Buddinge søger I? Min datter på 8. mdr. har fået plads i Kildebo(ligger på Kildebakkegårds alle) pr. 1 september.... Fik det af vide i slutningen af marts, hvilket jeg synes var i meget god tid. Men det er måske noget andet, når man er tilflytter???? Håber I finder en løsning snart;-)


  3. Det med utydelighed, kan det ikke være pga deres accent? Jeg synes ikke, det er så galt, men jeg synes det har været tydeligt at engelsk ikke er deres modersmål.

    Jo, tror du har helt ret.... For da Rumænien kom på, kunne jeg sagtens høre og forstå dem


  4. F*** en l**** nat :( den dårligste hidtil i Liams eksistens!! Fra Liam blev puttet og sov (kl 19.45) til jeg gik i seng (kl 21.30) var vi inde ved ham 4 gange.. Fra 22-01 var jeg inde ved ham i intervaller fra 20m til 40m - kl 01 kapitulerede jeg og tog ham med ind i min seng, hvor han så sov 2,5 time - her ammede jeg ham så og puttede ham igen i egen seng (bliver totalt ødelagt af at sove med ham i kroppen), hvor han sov 1/2 time og herefter var vågen i 1 time - hvor han havde skidt i bleen, blev ammet og lå på min arm og faldt til ro, men endte med at han blev puttet inde ved mig igen, hvor vi sov on/off til kl 7.30 ca..

    Det der undrer mig er at han faktisk ikke virker vågen, når han skriger eller græder, men det eneste der hjælper og giver ro er at han kommer op på min arm at ligge..

    Har i andre oplevet noget lignende?

    Ja, har lige haft samme episode med min datter. Hun er fra den 13 september, så(så vidt jeg husker) er de næsten samme alder.

    Hun faldt i søvn, som normalt og et par timer efter vågnede hun ved gråd, og kunne kun få hende til at falde til ro i mine arme. Lagde hende i hendes seng igen, men efter kort tid vågnede hun ved gråd igen. Løsningen blev at hun sov i sengen ved siden af mig, og så kunne hun sove som hun plejede. Det varede et par døgn, men nu sover hun normalt igen i hendes egen seng.

    Mener at have læst at de gennemgår en fase, hvor de har behov for tryghed, så tror det er det. Går ikke så meget op i tigerspring, så ved ikke om det også kunne være grunden.

    Men puha, forstår dig godt, det er bare hårdt, når det står på.


  5. Så kom vores dejlige datter endelig til verden, 5 dage over termin. Det hele startede med at slimproppen gik halv ni, og kl. 2.33 var hun kommet til verden. De var nødt til at tage hende med sugekop, da jeg havde haft presseveer i 1 time og 20 min, så jeg var meget udmattet. Nu er vi på barselsgangen de næste par dage, for at de kan holde øje med at hendes hoved er okay. Hvor kan man bare sidde og kigge længe på så dejligt et vidunder... Håber snart I andre også føder, og møder jeres guldklumpe.


  6. Nej, kan endnu ikke sige jeg er blevet mor. Havde termin i går, så nu må hun da meget gerne snart kigge ud til sine forældre. Skal til jordemoder på onsdag, hvor vi skal snakke igangsættelse medmindre jeg selvfølgelig har født.

    Bliver spændende at høre om der er nogle andre der har født endnu?


  7. Jeg var til første jordemoder besøg d. 13 marts, hvor jeg var 14+3 henne. Manden havde taget fri for at tage med, bare den her ene gang. Det var bare en snak, hvor hun spurgte om en masse ting. Man bliver ikke scannet, hun sagde at havde jeg været længere henne, kunne vi have hørt hjertelyd, men det kunne vi desværre ikke endnu.


  8. Jeg vil da også gerne være med på det.

    Jeg hedder Bianca, og er 27 år. Den kommende far hedder Kenneth og er 29 år. I dag har vi været sammen i 6 år, og vi har været gift siden august 2011. Vi bor i Søborg lige uden for København, skønt sted.

    Til dagligt arbejder jeg som rådgiver i en bank, og den kommende far reparerer maskiner.

    Vi har prøvet at blive gravide siden vores bryllup, så glæden var stor da vi opdagede jeg var gravid her i januar.

    Vi kommer begge fra kernefamilier, som har været gift i ca. 30 år. Manden har en søster som har 3 dejlige børn, min bror er yngre end mig, så den står ikke lige på børn de næste år.