BiancaBiancasen

Medlemmer
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About BiancaBiancasen

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 1. Ja, det er lovbestemt at man kun må have en børneopsparing pr. barn.
 2. Det vil så være forskudsopgørelsen for 2014 du skal ændre det i, for at det kan få betydning for november og december i år.
 3. Det er din forskudsopgørelse du kan ændre nu.
 4. Hvor i Buddinge søger I? Min datter på 8. mdr. har fået plads i Kildebo(ligger på Kildebakkegårds alle) pr. 1 september.... Fik det af vide i slutningen af marts, hvilket jeg synes var i meget god tid. Men det er måske noget andet, når man er tilflytter???? Håber I finder en løsning snart;-)
 5. Jo, tror du har helt ret.... For da Rumænien kom på, kunne jeg sagtens høre og forstå dem
 6. Synes godt nok det er svært at høre hvad de alle synger.... Mange af dem mumler.... Er virkelig nød til at spidse øre.... Men rigtig godt show
 7. Ja, har lige haft samme episode med min datter. Hun er fra den 13 september, så(så vidt jeg husker) er de næsten samme alder. Hun faldt i søvn, som normalt og et par timer efter vågnede hun ved gråd, og kunne kun få hende til at falde til ro i mine arme. Lagde hende i hendes seng igen, men efter kort tid vågnede hun ved gråd igen. Løsningen blev at hun sov i sengen ved siden af mig, og så kunne hun sove som hun plejede. Det varede et par døgn, men nu sover hun normalt igen i hendes egen seng. Mener at have læst at de gennemgår en fase, hvor de har behov for tryghed, så tror det er det. Går ikke så meget op i tigerspring, så ved ikke om det også kunne være grunden. Men puha, forstår dig godt, det er bare hårdt, når det står på.
 8. Så kom vores dejlige datter endelig til verden, 5 dage over termin. Det hele startede med at slimproppen gik halv ni, og kl. 2.33 var hun kommet til verden. De var nødt til at tage hende med sugekop, da jeg havde haft presseveer i 1 time og 20 min, så jeg var meget udmattet. Nu er vi på barselsgangen de næste par dage, for at de kan holde øje med at hendes hoved er okay. Hvor kan man bare sidde og kigge længe på så dejligt et vidunder... Håber snart I andre også føder, og møder jeres guldklumpe.
 9. Nej, kan endnu ikke sige jeg er blevet mor. Havde termin i går, så nu må hun da meget gerne snart kigge ud til sine forældre. Skal til jordemoder på onsdag, hvor vi skal snakke igangsættelse medmindre jeg selvfølgelig har født. Bliver spændende at høre om der er nogle andre der har født endnu?
 10. Jeg var til første jordemoder besøg d. 13 marts, hvor jeg var 14+3 henne. Manden havde taget fri for at tage med, bare den her ene gang. Det var bare en snak, hvor hun spurgte om en masse ting. Man bliver ikke scannet, hun sagde at havde jeg været længere henne, kunne vi have hørt hjertelyd, men det kunne vi desværre ikke endnu.
 11. Jeg vil da også gerne være med på det. Jeg hedder Bianca, og er 27 år. Den kommende far hedder Kenneth og er 29 år. I dag har vi været sammen i 6 år, og vi har været gift siden august 2011. Vi bor i Søborg lige uden for København, skønt sted. Til dagligt arbejder jeg som rådgiver i en bank, og den kommende far reparerer maskiner. Vi har prøvet at blive gravide siden vores bryllup, så glæden var stor da vi opdagede jeg var gravid her i januar. Vi kommer begge fra kernefamilier, som har været gift i ca. 30 år. Manden har en søster som har 3 dejlige børn, min bror er yngre end mig, så den står ikke lige på børn de næste år.
 12. Min termin er rykket til den 8 september. Vil du rykke mig? God ide med at fortælle om os selv. Jeg smutter i den tråd der er til tænkt det;-)