MLM

Medlemmer
 • Content count

  6,502
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

About MLM

 • Rank
  Alle gode gange 3 <3
 • Birthday 01/07/1980

Profile Information

 • Status
  Andet
 • Lokation
  Midt i hjerte
 • Interesser
  Mor til August på fra 110408
  Jordens mest tosset George Georgeløs samt vores vidunderlige Astrid Marie som er den smukkeste stjerne på himlen <3 nu med Alma Marie fra 8/4-13

Recent Profile Visitors

5,087 profile views
 1. Ja puha ha det var da ikke til at bære,men en virkelighed som er for mange børn.
 2. Jeg har også udviklet mig som mor over tiden, og nok også deraf vores valg om st vores børn ikke skal "blive" i familien. Jeg håber heller ikke de får brug for børnetestamentet, men hvis de gør er vi klar til at flytte i stuen, så ungerne kan få hver deres værelse ( indsæt en glad smiley)
 3. Tænker du at det skal skrives nogen steder eller ved "folk/din bror" det?
 4. Tænker du at du ville have mere ro, hvis der blev lavet et børnetestamente ? Jeg tænker bare at der jo kan ske uoverensstemmelser når en "arv/børn" skal deles. Det er ikke ment negativt
 5. Tak for dit svar og super god pointe du tager fat i der mht. Økonomien. Måske du ved noget om det, blot en undring. Men vi har et hus hvor der ca. Er 800.000kr friværdi lige pt. Kunne man dele "arven" op så vores venner ville få pengene fra huset til vores børn. Og så børnene kunne få alt fra forsikringen osv. ?
 6. Vi valgte at snakke med den en aften vi alligevel var sammen med dem. Og sagde at de skulle tænke rigtig godt og grundig over det og vi ikke forventede noget som helst og forstod fuldt ud hvis det var for meget idet de har 3 børn i forvejen. Mine forældre er klar over hvad vi har aftalt med vores venner, de var lidt paffe over det, men lyttede til vores argumenter og kunne bagefter fuldt forstå hvorfor vi havde "valgt"/ truffet den beslutning. Men det er en svær snak. Min veninde sendte en SMS at hun BARE SKULLE SNAKKE NU (indsæt en desperat smiley her) Da jeg ringede fløj det bare ud af munden på hende fordi hun bare skulle have en afklaring NU. Jeg snakkede med min mand dagen efter (vi talte sammen kl 23 - og der sov han). Set lidt i bagspejlet var det rent faktisk et lidt "voldsomt" opkald fordi det var ret stor ting at forholde sig til. Men jeg kunne ringe tilbage morgen efter og sige at gerne vil tage deres børn til os
 7. Tak søde du ang min veninde. Og tak fordi du deler din/ jeres holdning til emnet Du har helt fat i noget af en pointe at det er et stort ansvar at sige ja til. Det er var vigtigst for os var at vores børn ville være fuldt ud trygge, og så er familiebåndene underordnet blot vi ved at de beholde kontakten til deres bedsteforældre.
 8. Tak sødeste (jeg kan altså ikke finde ud af de nye smileyer ) det er en lorte situation i forhold til min veninde, men jeg er ret beæret over at de vælger os til at tage sig deres børn. Tak for din mening, for mig er det spændende at høre hvad andre tænke i forhold hvad man opvejer som noget af det vigtigste. Vores børn skal ikke til nogle af deres faddere eller vores søskende, da vi rent faktisk mener at der ingen af dem som kan løfte den opgave. Men fedt at høre i har taget snakken
 9. Jeg er gammel bruger herinde, som lige har brug for at vende og få sparring andre der har børn. Jeg fik en opringning fra min barndomsveninde og hun fortæller mig at hun er meget syg og derfor vil de gerne spørge os om vi vil stå i deres børnetestamente, hvis det utænkelig sker at de dør for børnene kan stå på egne ben. Vores egne børn er "afsat" i form at manglende ord. Men er det noget i har overvejet og hvilke tanker gør i jer? har beslutningen været svær og i såfald hvad vægter man højest når man tager sit valg. For os vægtede vi at det skulle være nogle som vi ved vil give vores børn en tryg og stabil opvækst. At der er kærlighed, børnene kan være sammen og nogenlunde samme værdier som os samt at de vil gøre hvad de kan for at børnene kan beholde deres kontakt til deres/vores familie og netværk. Denne tråd er ikke lavet for at skabe kaos i folks hoveder.
 10. Jeg søger lige et råd ang. at vaske vores betræk på klapvognen. Vi har en Emmaljunga Scooter og jeg kan bare ikke finde ud af hvordan jeg tager betrækket af. Er der nogle som har erfaring på dette område?
 11. Tak for jeres svar, jeg tror vi forsørger at gøre det her hen over påsken
 12. Jeg kan ikke huske det fra August af. Hvornår kom jeres unger i juniorseng, Alma bliver 2 til April?
 13. At få en mail på at jeg har fået en pm om en gammel aftale. Ha en fantastisk weekend
 14. Hej kom lige forbi ;-)
 15. Jeg har så alle 3 gange været modsat, min mand har fået meget mere end han har bedt om ;) I mine graviditeter er det ingen som har gjort noget som helst selv :)