Fischer

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    3
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Fischer

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    23-11-2014
  1. Ej hvor fint at man kan det - jeg skal også på Hvidovre :-) Kan man så bestille inden man får en indkaldelse?
  2. Godaften piger:-) Så har jeg været til 1. Lægebesøg hvor vi fik vandrejournal og talt om fødested osv. Efter tog vi til TS hvor vi fik set hjerteblink og alt så fint ud, så nu er det blevet lidt mere virkeligt og er enorm lettet - det skal I glæde jer til, selv om at der ikke er meget at se! Jeg skal fortælle det til min søster på fredag, så det bliver den føreste i familien der får besked, da det betyder rigtig meget for hende og mig, at hun er den føreste der får den gode nyhed - er spændt på hendes reaktion, for hun ved abslout ingen ting ;-). Hvor dejligt med en tur til Mallorca - kunne godt nok også snart bruge noget ferie, men det må vente til uge 28 :-) Har I bestilt NF på en privatklinik TMaria?
  3. Tak for det og i lige måde :-) Jeg tænker fuldstændig det samme, men prøver virkelig at tænke positivt!
  4. Jeg har faktisk slet ikke kvalme - pånær når jeg er sulten :-). Uhh så skal vi til vores føreste lægebesøg i morgen og TS, det bliver bare SÅ spændende:-)
  5. Det er også først for nyligt, at jeg har lært forkortelserne :-). Ved I hvordan, man ændre status til at være gravid samt terminsdato under Generelle indstillinger? Den gider simpelthen ikke!
  6. Jeg har også kun fortalt det til to veninder, som har kendt til vores lille projekt, da de selv er i gang. Jeg fortæller det til nogle andre veninder og min søster efter vi har været til TS næste lørdag, og resten af min familie får det af vide efter NF, selvom at det bare er SÅ svært at holde det hemmeligt, men glæder mig helt vildt til, at fortælle det til min familie især, da de slet ikke ved, at vi er i gang med projekt bebs :P . Min familie og venner sætter allerede spørgsmålstegn til, at jeg siger nej tak til f.eks. rødvin, så nu må vi se, hvor længe det holder, plejer ikke at sige nej tak til et glas eller to :D .Øv, det lyder ikke særlig rart med din ubehagelige tur - jeg har dog også prøvet, at få en form for krampe i underlivet, men jeg tror altså bare, at det er kroppen der reagerer på forandringerne, og så er man jo aldrig ens gravid, så det er jo forskelligt hvad man oplever. jeg er sikker på, at du ikke skal være bekymret. Mine bekymringer går mere på, om der overhovedet er liv der inde, så nu må det godt snart blive lørdag den 22. ;) Jeg er også helt vildt tørstig og tør i munden, og det har jeg læst mig frem til, at det godt kan hænge sammen med en graviditet, så vi må bare fortsætter med at drikke en masse vand!
  7. Også et stort tillykke herfra til dig Nala :-). Min graviditet var heller ikke helt planlagt, eller det skal så siges, at jeg ikke har taget p-piller i tre måneder, da vi skulle rigtig i gang om et par måned, så det skete lige lidt hurtigere - men er selvfølgelig overlykkelig :-). Jeg googler også hver dag og hele tiden om graviditet mv. og er også gået i gang med politikkens graviditetsbog, lidt 90'er agtig med ok hihi. Man føler sig lidt tosset med alle de tanker der flyver rundt i hovedet, men er også svært, når det stadig er en hemmelighed! Jeg har heller ingen fornemmelse om, hvad det bliver, men vil helt sikkert have kønnet af vide, så hurtigt det er muligt - om det er en dreng eller pige, er faktisk lige meget for mig :-)
  8. Puha, ja det er lige med at få det hele til at passe! Jeg er også 8+3 når jeg skal til TS, da jeg også har hørt at det skulle være et godt tidspunkt :-) Yes, der nemlig også drop-in scanning, så hvis man slet ikke kan vente, er det jo en god løsning! Vi må bare vente tålmodigt og tænke på det bedste - selvfølgelig har bebs det godt :-)
  9. Jeg skal til mit første læge besøg den 19 juni, så meget tæt på jeres :yay . Jeg har også bestilt en TS lørdag den 22 juni, så det glæder jeg mig helt vildt til! Jeg vil bare gerne vide, om der er hjerteslag NU, da det hele stadig er lidt surrealistisk. Jeg havde en eller anden forestilling om, at jeg ville have det såå dårligt osv, men har det faktisk ret godt trods ømme babser og træthed - min kæreste synes selvfølgelig at jeg er skør, men det må også være svært på dem, at sætte sig ind i :P .
  10. Tillykke til dig også, Jolenes :-). Jeg har faktisk slet ikke kvalme, dog er mine bryster ret ømme, og er enorm træt, så et eller andet sker der da :-). Nu vil jeg bare gerne snart til lægen, så vi kan få det gyldne bevis aka vandrejournalen, så tror jeg at det bliver mere virkeligt:-)
  11. Tillykke med den positive test,Maria :-) Jeg tog selv en positiv test torsdag den 23. maj, og den er stadig positiv, så det er jo bare fantastisk! Har regnet mig frem til, at jeg har termin den 1/2-2014, men som du selv skriver, kan det være forskelligt alt efter hvilken beregner man bruger :-).