Baby???

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    53
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Baby???

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. 10+1 og melder mig i smalltalken for første gang ;) pyha melder mig på banen om dårlig samvittighed overfor storesøster. Jeg har max kvalme og intet overskud. Det er svært at forstå når man er 3 år :( håber snart kvalmen smutter så jeg kan nyde graviditeten med min familie <3
  2. Hej alle skønne kvinder. Overskriften siger vist det hele ;) jeg er 10+1 i dag og har siden 3+? Haft en super grim metalsmag i munden. Jer der har haft det hvornår aftog det ? Jeg lider meget af kvalme og opkast så er ret modløs da det ikk ligefrem hjælper :( havde ikke den smag med vores første barn.
  3. Min læge mener det er en myte med at ægget ikk kan sætte sig fast. Min cyklus var 20 dage lang med æl på dag 16 og jeg er 7+4 i dag ;) spurgte nemlig min læge fordi jeg havde hørt det samme og hun sagde at det ikke ændrede på noget :-)
  4. Jeg er 6+5 i dag og døjer med ømme bryster, kvalme, træthed og "mens smerter" nøj jeg synes det er svært her 2. gang. Har en 3 årig der ikke bliver mindre krævende af at mor er off
  5. Uh det er spændende !!! Jeg tog også en æl test som var positiv. Krydser for en positiv g test i weekenden :) så kan du komme i november termin med mig :-)
  6. Ikke for at give dig falske forhåbninger. Men det har jeg også altid, uden undtagelse da jeg testede positivt. Der var endda en anelse frisk blod med også men 3+6 stoppede det pludseligt igen. Og nu er jeg 5+2 :-)
  7. Her var der gevinst 3. Cyklus med æl test
  8. Det er mig en ære at præsentere .... (4+0 efter 2-3 min) Wohu!!!!!
  9. Må jeg præsentere efter 3 min (4+0) wohu!!!!
  10. Øv øv ingen udvikling - dette er efter 8 min her til morgen. Og min pletblødning er stoppet helt så lidt mystisk synes jeg det er. Ak den kære ventetid ;-)
  11. Her til aften efter 8 min Begynder at tro på det :)
  12. Tak for jeres respons :-) det er lidt spændende, kan mærke sommerfuglene i maven og vil super gerne teste nu. Uh hvis den er der er det en lille november lillebrøster <3
  13. Forresten tillykke :-)
  14. Testen ser sådan her ud. Tag dig ikke lige af ægløsningstesten på billedet. Det var lige en dårlig vane at tage den :-P den så sådan ud både torsdag fredag og i dag. Men efter 3 min er der intet. Det er først efter små 10 min. Kom der streg på dine indenfor tiden ? Er jo først 4+0 mandag så kan jo ikke forvente så meget. Men håber da den er der denne gang :-)
  15. Jeg har nemlig heller ikke før kunne lave det mindste uden at være gravid. Men ville jo gerne have udvikling. Startde med æl test som en vane :-P så den er lige med på billedet ;) har tester torsdag morgen + eftermiddag, fredag morgen + eftermiddag og nu lørdag morgen. Det er alle helt det samme med skyggestreg efter 10 min. Men ok jeg er jo max 3+5 i dag hvis det er. Håber og krydser for at den er der :-)