Bimsemus

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    30
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Bimsemus

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  • Terminsdato
    14-12-2012
  1. Hej folkens. Er det bare mig, eller er der ingen mødregruppe for os fra dec. 2012? Aner ikke, hvordan man starter sådan én, men hermed er min interesse i hvert fald luftet :-)
  2. Tillykke, Tutte! En turbofødsel ligesom min :-)
  3. Skønt med nem baby, der trives! Regner du med at pumpe din egen mælk op til fuld amning med tiden? Her gik det også noget langsommere end sidst - men da havde vi også remoulade-bleer fra dag 1. Man har vist ikke hvidtøl i Holland, men det gjorde en mega-forskel her: blev totalt Dolly på en halv time! Kan selvfølgelig også være tilfældigt :-) Under alle omstændigheder endnu et stort gefeliciteerd fra mig! Dejligt at høre, at I var glade for kraamzorg :-)
  4. Tillykke med hende! Min første fødsel varede 30 timer imod 4,5 time denne gang - og jeg ville klart foretrække fødsel ét! Var meget mere med og veerne var mindre hårde. Så jeg håber, du havde en lignende oplevelse! I hvert fald stort tillykke - det er jo alt sammen lige meget nu, hvor prinsessen er ude :-)
  5. Tillykke med hende!!! Dejligt det gik godt :-) Har været inde nogle gange og kigge til dig, da vi jo vidste, det senest ville blive fredag. Skønt med denne nyhed :-) Gefeliciteerd en geniet van de roze muisjes ;-)
  6. Uha, så sker det snart!!! Rigtig meget pøj-pøj med det. Glæder mig til at høre om det :-)
  7. Tillykke med den store dreng :-)
  8. Tillykke, Nr3påvej!!! Sikke en flot størrelse! Sandie: Sex satte også gang i snyde-veerne jeg havde d. 12. - og det var da tegn på ét-eller-andet ;-) Så jeg tror bestemt, at der er noget om den snak. Pøj-pøj!
  9. Tak til jer :-) Sender lige lidt ve-støv til jer! Kan så sige, at de er ventetiden værd. Pøj-pøj til jer alle!
  10. Tak allesammen! Hun kom til verden ved 21.15-tiden :-)
  11. Vi nåede lige storesøsters Lucia-optog, før vandet gik - og fire timer senere kom hun til verden. 3340g og 51cm. En hård, men heldigvis hurtig fødsel. Og ja, vi endte jo så med at kalde hende for Amélie :-)
  12. Årh, hvor frustrerende!!! Sådan lige at have en fødsel for næsen og så bliver den "snuppet" igen. Hvis det kan hjælpe, så troede jeg, jeg var gået i fødsel i nat, da jeg i halvanden time havde veer med 4-6 minutters mellemrum à 45 sekunders varighed. De var milde, så de sagde, jeg skulle hvile mig. Faldt i søvn - og da jeg vågnede var veerne væk - øv :-( Håber, vi alle snart kan pusle vores babyer udenfor maven!!!
  13. Held og lykke! Hvor spændende!!!