bkl

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    7
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About bkl

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    12-07-2013
  1. Tak for svar. Sundhedsforsikring står nu højt på listen over ting vi skal have undersøgt. Manden får sin betalt af rejselegat, men vi må nok selv ud og finde forsikringer til mig og baby.
  2. Min mand skal på udlandsophold i forbindelse med sin PhD, sandsynligvis til USA. Jeg håber derfor at kunne få nogle gode råd i forhold til at have en baby med på et udlandsophold. Det er vores første barn, og vi regner med at tage afsted, når han er omkring 3 måneder, hvis alt går som det skal, og vi kommer til at være væk i højst et halvt år. Jeg er alligevel hjemme på barsel, så jeg ville sagtens kunne tage med. Jeg aner dog ingenting om at rejse med småbørn (og da det er vores første, ved jeg i det hele taget ikke meget om børn :unsure) Så det kunne være fedt at høre fra nogen, som har prøvet at bo i udlandet med små børn. Hvad skal man huske at undersøge inden man rejser afsted, hvad er godt at have købt hjemmefra og hvad der ellers er af gode råd. Jeg synes det har været svært at finde nogen gode hjemmesider om emnet, så send gerne links, hvis I kender nogen. Håber, der er nogen der kan hjælpe :-)
  3. ALDER: 30 BOR I: Aarhus UDDANNELSE/ARBEJDE: Gymnasielærer KÆRESTE / GIFT: Gift TERMIN: 12. juli FØDESTED: Skejby DRENG/PIGE: ? MULIGE NAVNE: Vi har længe haft et par gode bud - især pigenavne. Men lad os nu se :) ANDRE BØRN: Nej VÆGTFORØGELSE: Ikke endnu FØDSELSFORM: Overvejer at føde i vand efter anbefaling fra veninde FRYGT FOR FØDSEL: Ikke endnu HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min mand SJOVE SPISEVANER: Spiser som jeg plejer. Forsøger at øge mit frugtindtag, men lysten går alligevel på masser af chokolade og slik :) SÅ LANGT HENNE VED SIDSTE OPDATERING: 10+4 ANDRE SYMPTOMER: Ømme bryster og oppustet mave. Ellers ingenting :) - måske den sidste også kunne være interessant at have med på listen?
  4. Termin 12. juli, Skejby
  5. Vi har kun sagt det til nogle få endnu. Egentlig havde vi håbet på en nf-scanning inden jul, så vi kunne overraske familien med billeder og den glade nyhed til jul, men vi har desværre først fået en tid til scanning d.3.januar, æv. Jeg syntes det var svært at finde ud af, hvornår vi skulle sige noget, men jeg kunne ikke blive ved med at gå og skjule det for min mor og søster, så de fik det at vide for et par uger siden (ca 8+5). To nære veninder og en af min mands venner ved det også. Ellers er det stadig vores lille hemmelighed. Mandens familie får det først at vide, når vi ser dem til jul. Så bliver der en juleoverraskelse alligevel. På arbejdet ved de ingenting. Selvom jeg var noget nervøs for, hvordan jeg skulle komme igennem julefrokosten uden at nogen fattede mistanke, men med et glas vin, som jeg kun nippede en smule til, var der ingen der sagde noget til det. De må vente til efter nytår, når jeg har fået vished, om at den er god nok - at der er lidt liv inden i. Jeg har haft det helt fint indtll nu, så der har heller ikke været sygdom eller andet at bortforklare. Glæder mig meget til scanningen. Der tror jeg det hele bliver lidt mere virkeligt, og så tror jeg også det bliver lettere at fortælle.