LKJ

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    8
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About LKJ

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Andet
  1. Jeg har altid været vild med Elise og Juliane, men de findes i nærmeste familie. Ellers hedder venner og families poder Christen, Asta, Esben, Hasse (er helt vild med det navn!), William, Adam, Marie, Malou, Ida og Laura. Jeg arbejder i vuggestue, så jeg får rigeligt med inspiration, men har altid ment at jeg ikke kunne få mig selv til at snuppe et navn fra en af "mine" unger, men det kunne jeg måske godt alligevel :)
  2. Jeg er også fan af B6, har taget dem de sidste ni uger, men de tager desværre kun toppen.
  3. Hvor meget skal man egentlig regne med at brysterne vokser under en graviditet? Mine var vokset to skålstørrelser efter små tre måneder og jeg kan se at mine nye bher ikke kommer til at passe særlig længe :(
  4. Jeg døjer med kvalme! Jeg kan slet ikke huske hvordan det er ikke at have det dårligt. Det startede i uge 4 (det var sådan jeg fandt ud af at jeg nok var gravid) og er nu i uge 14 og fuldtidsygemeldt. Det er værst når jeg går eller bare står op eller prøver at overskue mange ting på en gang. Så jeg ligger på sofaen og prøver ikke at blive for rastløs. Jeg har ikke de store cravings, men har dog fået en forkærlighed for snackpeber :) Jeg kan derimod ikke tåle synet af kød, og slet ikke hvis det er råt, så en tur i supermarkedet er en udfordring. De sidste par uger er jeg begyndt at få en massiv hovedpine hen på eftermiddagen, dem gad jeg virkelig godt af med! Kan slet ikke være nogen steder for dem :( Bortset fra det går det rigtig godt, det var rart lige at lukke lidt brok ud :)
  5. NAVN: Louise ALDER: 26 BOR I: Fyn UDDANNELSE/ARBEJDE: Pædagog TERMIN: 27 juli FØDESTED: Odense SCANNINGER: Tidlig tryghedsscanning (privat) i uge 11 pga af to sene spontane aborter + nf: begge gange var alt helt perfekt :) GENER (F.eks. kvalme, smerter mm): Jeg er pt fuldtidssygemeldt pga kvalme. Jeg kaster ikke op så meget mere, men kvalmen vil åbenbart ikke slippe. Derudover døjer jeg med kraftig hovedpine, nogle gode råd mod det? DRENG/PIGE: Det for vi at se til fødslen MULIGE NAVNE: Dem holder vi for os selv ANDRE BØRN: Ingen FØDSELSFORM: Naturlig, men er lidt nervøs HVEM SKAL MED TIL FØDSEL: Min mand (faderen) og de professionelle
  6. Hehe min mor cravede også mandariner da hun ventede mig. Hun spiste næsten et helt net om dagen. Det resulterede i at jeg var så mørk i huden da jeg blev født, at lægerne mente at jeg havde gulsot :)
  7. Jeg er 14+1 i dag har har en meget tydelig mave. Der er i hvert fald ikke noget med at holde det hemmeligt mere :) Jeg måtte skifte til lave leggings og nederdele + store bluser i julen, og har ikke været i alm. tøj siden. Min læge mener, at jeg kan forvente at blive stor som et hus, da jeg har en meget kort overkrop = der er ikke plads andre steder end udenpå. -Måske derfor nogle af jer ikke kan se så meget endnu?